ako moze da ti pomogne ja sam imao isti problem na kolima kada su mi cistili dizne pre jedno 3-4meseca poklopcem motora su mi prikljestili crevo jer ono bas ima svoj kanal a oni su ga pola ubacili pola ostalo,trebalo mi je ujutru bar 3 minuta verglanja na kraju mi se i pumpa pokvari stavim novu ono isto srecom odmah je primecen problem ali stavio sam novu pumpu
Sta dalje , pokusao sve.
Collapse
X
-
a jel mozes da mu uradis dijagnozi za 300 evra i da mu kazes da zameni "te i te " delove sam ili kod bilo kog majstora ?
i sta mu ti u tom slucaju garantujes ?
i na koji vremenski period ?
ili da uprostimo pricu ..
kako si ti resio taj problem,kad utvrdis kavar ali musterija netje da popravlja .. skupe mu ruke ili delovi ?
Zasto sav teret u suradnji garaze i musterije mora biti na garazi. Zivi se u trzisnoj ekonomiji i mene zanima kolika je potraznja ovakvih vlasnika za uslugom i koliko su spremni izaci iz "ljusture".
Dao sam auto, zeznuli ga zamjenom neadekvatnog motora ili dijelova i digli ruke od njega. Sada udaramo glavom o zid i razmisljamo koliko bi dijagnostika trebala vrijnediti. Ne mora biti 300E, moze biti 200E, ili 100.
Dijagnosticar moze pronaci los spoj na masi il nesto slicno i racunati 50E.
Nedavni slucaj kod vas. Problem se desava jednom u dva tjedna u trajanju od nekoliko minuta. Vlasnik bi htio da mu se problem otkloni, ali ne zeli ostaviti auto na dan dva u garazi. Pored toga ocekuje neku cijenu od 20E. Puno je izvjestaja o tome kako vlasnici zele servis sada i odmah.
Ako hoce sad i odmah i kvalitetno i posteno, tko treba odrediti cijenu i nacin rada i kvalitetu dijelova. Ako trziste i princip ponude i potraznje treba regulirati cijene, koliko su vlasnici spremni platiti?
Nebi li trebalo doci do otvorenog dijnaloga. Malo para i malo muzike nije donosilo pozitivne rezultate do sada, nece ni sutra, dali smo spremni na iskorak, svi skupa, musterije i serviseri.
Comment
-
-
ako moze da ti pomogne ja sam imao isti problem na kolima kada su mi cistili dizne pre jedno 3-4meseca poklopcem motora su mi prikljestili crevo jer ono bas ima svoj kanal a oni su ga pola ubacili pola ostalo,trebalo mi je ujutru bar 3 minuta verglanja na kraju mi se i pumpa pokvari stavim novu ono isto srecom odmah je primecen problem ali stavio sam novu pumpu
Comment
-
Comment