Kontam. Bio u ovlastenom znaju valjda gledati jel sistem ima vazduha i da li se radi ozraka. To bi oni uradili.
Sto kolega rece moguce da su crijeva zamenili negdje
ali lici i da mu posle gasenja motora senzor temperatue bude u vazduhu a ne u vodi , vazduh je dobar izolator . pa je zato moguca velika razlika u temperaturi na senzoru nakon 5-10 minuta ugasenog motora. naravo,vazduh u sistemu bi objasnio i ostale probleme sa grejanjem kabine.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Jesi probao sa ukljucenim AC da li greje, kad ne greje tj padne temp.
2kom vozio(manuel i automatik) i osim sto sam opisao nikakav problem, pogotovu ne sa grejanjem. Kum isto imao grejanje, temp kao kod tebe. Sad voxi q5 170ks 2010 on drzi temp normalno(automatik).
Tako da dopis je glupost teska, skidanje sa one stvari.
Probaj sa crevima sto kaze kolega. I ne znam ona elektricna pumpa kod pozarnog sta ona radi, pretrazi net.
Čitajući na forumima probleme drugih ljudi u vezi kvarova,zelim da Vam se obratim.
Imam auto marke Audi A4 B8 2.0 tdi mutitronik.Problem koji mi se javlja jeste taj da mi u nekim momentima auto stuca-cima po nekad!Drugi problem jeste taj da mi je auto posle 30 minuta spustanja nizbrdo spustio temperaturu na 50 c.Ono sto hocu da Vas pitam jeste!Pored termostata da li postoji jos neki problem koji moze da uzrokuje ove posledice koje se pokazuju tokov voznje?
Jako mi je bitno Vase misljenje sobzirom da idem na put sa porodicom.Hvala unapred
Ljudi da li je ovaj covek resio dilemu sa grejanjem???? Citam ove komentare kao neki roman sa iscekivanjem da ce na kraju reci sta je bio problem h
Inace imam slican problem i ja ????
Isti problem imam i ja. Evo sad sam se prevezao 30km. temperatura ulja 76C. Jedino kad przim po autoputu bude ok. Grejanje u kabini je ok. Po gradu se ne bi zagrejao nikad. Citao razne forume, zamenio oba termostata sa Behr-ovim. Dodje mi da bacim molotovljev koktel na auto... Jedino sto nisam zamenio je taj nepovratni ventil. Sledeca stanica mi je ovlasceni servis pa ako oni rese, koliko kosta da kosta, ali plasim se da nece...
Ti Behr su dupljaci, bar ovi sto se prodaju za Punta, probano vise komada, krsine.
Sent from my Redmi 7A using Tapatalk
Pa koje uzimati? Sto je najgore imam utisak da je bolje bilo sa orginalnim? Jedino orginalan da kupim,ali danas sam zvao jedan servis i on kaze da pojedini A4 od 2008me pa nadalje imaju taj problem i da je bio zvanicni dopis audija na tu temu, da je to normalno i da se temperatura u kabini podesi na 20C da bi se dostigla radna temp motora.
Probano vise Behr, veze nemaju sa zivotom, to su neki skartovi...
Na puntu se lako proba oba creva iz hladnjaka moraki da budu ledena do 90ak stepeni ako termostat ispravan, sve ostalo ne vredi, propusta tecnost kad je "zatvoren"...
Pa koje uzimati? Sto je najgore imam utisak da je bolje bilo sa orginalnim? Jedino orginalan da kupim,ali danas sam zvao jedan servis i on kaze da pojedini A4 od 2008me pa nadalje imaju taj problem i da je bio zvanicni dopis audija na tu temu, da je to normalno i da se temperatura u kabini podesi na 20C da bi se dostigla radna temp motora.
Pozdrav, imam isti problem na svom automobilu Audi B8.5, spusta mi temperaturu nizbrdo drasticno pogotovo po ovom hladnijem vremenu, medjutim u kabini imam grejanje. Zamenio sam 2 puta oba termostata ali problem i dalje isti. Jel si uspeo mozda da nekako resis taj problem?
Comment