motul 4100 ili 6100 15W50....valja ga mass company, imas ga kod njih, custendilska, i u prodavnicama auto sport-a...a i kod dobrog starog Mileta-Pileta, Ramska 7.
Motul je bog bogova
Tesko je naci u Srbiji original ulje,jer ovde svasta valjaju.Cena na primer Castrola GTX3 15w40 na buvljacima je oko 300din litra,a u prodavnicama oko 450-500din,najzalosnije je sto je to uglavnom ista roba samo sto je razlika u prodajnim mestima.Kako moze original Castrol da kosta 300din.Tako da je najsigurnije da ulje nabavljate napolju Nemacka,Austrija,... i onda znate ako ste kupili pravi i originalni Castrol,Shell,Mobil 1,itd.
Brick posto vidim da si olicno informisan,reci koje ulje koristis i kakva su ti zapazanja.Posto ne znam koje ulje da koristim.
Sipao sam Seleniu na nagovor drugara koji vozi fiata ali mi se cini da nije neko pa planiram da ga menjam.Skoro sam svratio kod mehanicara i on bas rastura motor nekoj Hondi, pitam njega za misljenje, a on kaze da je lik u toj Hondi koristio Motul i da mu se ne svidja kako izgleda motor izntra (verovatno boja). Tako da od njega odustajem, a taman su ga na forumu nahvalili.
Tacnije malo su ga prehvalili, i previse uzdigli. Do juce niko nije cuo za motul a zadnjih godina samo o njemu. Jeste dobro ulje ali po meni glavna prednost to sto mozes biti siguran da si u MASS-u kupio original.
Nego ne znam dal je BOOST kao vrhunski strucnjak negde spominjao koja on ulja koristi kao standard i za njegove extremne tuninge. A BOOST?
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Par puta sam koristio i Castrol RS, ali samo dok sam imao kombinaciju da uzimam u njihovom predstavnistvu. Ovako ni lud ne bi kupovao Castrol, to je bas nagradna igra naci original.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Tacnije malo su ga prehvalili, i previse uzdigli. Do juce niko nije cuo za motul a zadnjih godina samo o njemu. Jeste dobro ulje ali po meni glavna prednost to sto mozes biti siguran da si u MASS-u kupio original.
Nego ne znam dal je BOOST kao vrhunski strucnjak negde spominjao koja on ulja koristi kao standard i za njegove extremne tuninge. A BOOST?
E bogami sinko silno gresis,original je sigurno!!!
kada je vec pomenut Castrol GTX 3 konkretno Metro ga prodaje na akcijskoj prodaji po 376 dinara
Trenutno nije na akcijskoj prodaji i kosta 406 dinara, u crnim kanticama. Mada, ne znam što se palite toliko na Metro, i on je pun kineske i falsifikovane robe kao i sve druge prodavnice u SCG.
reci koje ulje koristis i kakva su ti zapazanja.Posto ne znam koje ulje da koristim.
ja koristim Optima Magnum 5w40 sintetiku.
koristi bilo koje ulje bilo koje marke ako znas ili procenjujes da je prodavac ozbiljan jer su sva ulja danas kvalitetna i zadovoljavaju sve tehnicke norme kao sto i pise na ambalazi.
ne znam gde si lociran, ako kod tebe nema takvih prodavnica, servisa, gde nije sumnjivo kupi na NIS pumpi- moze cak i domace Galax Omnia ili Galax Sint jer je bolje sigurno nego neki fals sa buvljaka.
ili u nekoj od prodavnica Tigra (gume) jer su oni uvoznici.
ili pogledaj na internetu telefone domacih uvoznika pa ih pitaj za dilera u tvom kraju ako bas zelis neko konkretno ulje.
vazna je originalnost i tip ulja za koji se opredelis, marka je skoro pa nebitna.
brick ::
kada je vec pomenut Castrol GTX 3 konkretno Metro ga prodaje na akcijskoj prodaji po 376 dinara
Trenutno nije na akcijskoj prodaji i kosta 406 dinara, u crnim kanticama. Mada, ne znam što se palite toliko na Metro, i on je pun kineske i falsifikovane robe
dobor, bice za koji dan, od 17.tog.
a sta fali pa kineskoj robi, prave oni prvu klasu i slj klasu a to sto nasi trgovci varaju kupce pa prodaju slj van klase po ceni druge ili prve klase je problem morala nase trgovine a ne Kineza.
ceo zapad proizvodi za sebe u Kini i naravno da je prva klasa i da je roba ekstra kvaliteta.
za Metro ne znam da prodaju falskifiovanu robu, od njih to ne ocekujem a ne vidim ni motiv zasto bi bas specijalno za nas se trudili da uvezu falsifikovanu robu kada po Evropi samo 200km severnije prodaju prvu klasu.
Comment