pošto su navedene samo mašinske radionice iz bg i oikoline, moja preporuka je svakako cubi novi sad i micron kikinda
to sam i ja napisao ali izgleda da se vremena menjaju.....nazalost
burazer je u zadnje vreme imao problema sa njima ( CUBI ) jer nisu par obrada odradili kako treba ( honovanje ) pa su motori posle par iljada poceli da trose ulje i onda znas kako sve to posle ide.....
sto se tice tehnike sve je profi samo sto su poceli da fusare zato sto su zatrpani poslom pa ne mogu da postignu i onda dolazi do fusarenja
cuo sam jos od nekih da se zale na njih tako da ako se neko odluci eto mu materijala za razmisljanje
steta,bili su naj.......
zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
nije mi namera da branim bilo koga,nemam ja ništa od toga,ali evo mojih iskustava.u mom servisu je u zadnjih 15 godina urađeno jako mnogo generalnih opravki i nikada ponavljam nikada nisam imao reklamaciju tipa auto ode pa se posle par stotina ili hiljada vrati da troši ulje,nema kompresiju itd.problem je što ljudi ne kontrolišu tuđi rad što je za mene nezamislivo.ja svaki blok,svaku radilicu premerim pre preuzimanja sa mašinske obrade,jer sam se u ovom poslu naučio da neverujem nikome,pa ni sebi ponekad.zadnjih godinu dana u kikindi za mašinsku radionicu "micron" ja radim polu sklopove,ili kompletna sklapanja motora,kao i veštačenje u slučajevima reklamacije.mogu da kažem da sam svašta video,nisam mogao ni da pretpostavim kakve stvari ljudi rade,i kako jako neznaju.da ne dužim u 99% slučajeva je greška u sklapanju,gotovo da nisam video grešku mašinske obrade(ne kažem da ih nema,ali su jako retke).moje je pravilo da sam sebe kontrolišem barem 3 puta,a druge barem duplo
Comment