Ja znam za sebe da nema sanse da auto bude nov vise od 5 dana.Ne pomaze ti da imas ni privatnog sofera a da ga ne izudaraju i prilikom parkiranja i iz inata. Mozda u malim sredinama i moze da prodje ali ovde ne. Ja samo ne zelim da mi bude zao i odavno sam rascistio sa sobom i odlucio da za mene vise ne postoje "predmeti obozavanja". Drugo je kad gledamo automobile koji su u foto studijima. Zbilja je nesto sasvim drugo. Spojiti izlozbeni eksponat sa necim za svakodnevnu upotrebu je nemoguce osim ako neko ima toliko para ili toliko dug zivot da se po celi dan zeza i da nikada ne bude sve u redu da bi na kraju prodao auto za budzasto jer zabole nekog sta si ti radio vec se gleda trzisna vrednost.Ako ti je mala kilometraza a staro godiste mislite li da to neko jos veruje ? Verujete li vi u to? Ovde se za "dodatnu opremu" ne moze dobiti prilikom prodaje vise od 100 evra. Ajde da pravimo auspuh od zlata za Golfa. Pa nisam valjda faraon da tako mislim. Inace Tetak ja bacam pare za mnoge druge stvari a na auto samo kad moram a u medjuvremenu ga svakodnevno vozim. Racunaj samo da novine koje procitam mesecno kostaju preko 100 evra, ovaj internet 40 itd. Izracunaj koliko je to godisnje i kakav auto se moze imati za samo to "bacanje" para. Nazalost, postoji granica za sve u svakom pogledu. Izgleda da me svi nisu bas dobro razumeli jer pojedinci iz zelje da imaju nesto sto drugi nemaju preteruju kao da nisu svesni da svi mi svojim rodjenjem vec imamo ono sto drugi nemaju
Ja licno obozavam pametna tehnicka resenja u bilo kojoj grani tehnike pa tako i auto dizajn i tehniku. Medjutim, to sve smatram kao produkt nadprosecnog ljudskog uma a sam auto kao predmet je ROBA a ne "umetnost". Imas para, kupis. Nemas, gledas. A ne ono sto Boost naziva "shminkanje svinje". Nije uvek svinja u pitanju ali prosecni automobili su cesto na tom nivou i tehnicki i estetski. Ajd ja sad da shminkam moj Suzuki Swift pa da mi se ceo svet smeje da sam ******. Ne znam, ja bi se tako osecao. Da je to neka Lancia Stratos koje vise nema a usla je u istoriju to bi bilo sredjivanje oldtimera. To mi je vec nesto cime bi mogao ozbiljnije da se bavim, recimo. Mojim predhodnim postovima sam samo hteo da kazem da neke stvari nemaju smisla. Bar ne toliko koliko bi neko hteo da imaju. To je realnost posmatraca a sta je cija unutrasnja realnost (masta) to je vec druga stvar. Nije mi bila namera da kritikujem bilo sta i bilo koga. Citam sve postove redom i moji postovi su uvek rezultat svega procitanog a kao i uvek potreban je samo povod da "sizze" ispliva na povrsinu.

Ja licno obozavam pametna tehnicka resenja u bilo kojoj grani tehnike pa tako i auto dizajn i tehniku. Medjutim, to sve smatram kao produkt nadprosecnog ljudskog uma a sam auto kao predmet je ROBA a ne "umetnost". Imas para, kupis. Nemas, gledas. A ne ono sto Boost naziva "shminkanje svinje". Nije uvek svinja u pitanju ali prosecni automobili su cesto na tom nivou i tehnicki i estetski. Ajd ja sad da shminkam moj Suzuki Swift pa da mi se ceo svet smeje da sam ******. Ne znam, ja bi se tako osecao. Da je to neka Lancia Stratos koje vise nema a usla je u istoriju to bi bilo sredjivanje oldtimera. To mi je vec nesto cime bi mogao ozbiljnije da se bavim, recimo. Mojim predhodnim postovima sam samo hteo da kazem da neke stvari nemaju smisla. Bar ne toliko koliko bi neko hteo da imaju. To je realnost posmatraca a sta je cija unutrasnja realnost (masta) to je vec druga stvar. Nije mi bila namera da kritikujem bilo sta i bilo koga. Citam sve postove redom i moji postovi su uvek rezultat svega procitanog a kao i uvek potreban je samo povod da "sizze" ispliva na povrsinu.

Comment