@M-Power: Rekoh ti vec da tvoj post NIJE ostvario ono shto je bilo ochekivano tako da pricha o Alfi i mojim emocijama na tvoju poruku pada u vodu, samo mi nije jasno zashto TI i dalje potencirash to? Nema veze... Da se vratim na kolosek - po mom mishljenju ovo nije prepucavanje vec jedna kvalitetna pricha koja je pretila da ce propasti, a to o politicharima - ostavi za parlament.
Ja idem drugom logikom, a sada cu je priblizhiti svima;
Imash par fabrichkih opruga. Isechesh ih, platish to, auto se posle toga RECIMO ne ponasha kako je ochekivano kupujesh drugi set. Ono shto si uradio je; dao si XY evra na sechenje, upropastio si fabrichke opruge koje cesh baciti i kupiti druge za XXY evra. E sad ako nadovezhemo da recimo ove kupljene su neke "sportske" i auto je jednostavno pretvrd (ili neki drugi razlog) onome ko ga vozi, te se zheli vratiti na serijske - eto josh jednog troshka od XX evra.
Naravno uvek postoji i druga strana medalje, ali jednostavno nisam dovoljno opushten i odbacim onu stranu koju vidim u startu.
Ne znam za vas, ali ja uvek prvo sagledavam loshije varijante i to prvo sa finansijske strane. "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
Ochigledno je da nisi ni pogledao link koji sam ti ostavio. Ah da, upravo su SVI Alfisti u tom delu foruma zashticena vrsta, a takodje i Alfa Romeo, shto ne znachi da pristup nece biti odobren dobronamernim ljudima. Nhf, but thats the way it works. 
Pozz svima, Laki
Ja idem drugom logikom, a sada cu je priblizhiti svima;
Imash par fabrichkih opruga. Isechesh ih, platish to, auto se posle toga RECIMO ne ponasha kako je ochekivano kupujesh drugi set. Ono shto si uradio je; dao si XY evra na sechenje, upropastio si fabrichke opruge koje cesh baciti i kupiti druge za XXY evra. E sad ako nadovezhemo da recimo ove kupljene su neke "sportske" i auto je jednostavno pretvrd (ili neki drugi razlog) onome ko ga vozi, te se zheli vratiti na serijske - eto josh jednog troshka od XX evra.
Naravno uvek postoji i druga strana medalje, ali jednostavno nisam dovoljno opushten i odbacim onu stranu koju vidim u startu.
Ne znam za vas, ali ja uvek prvo sagledavam loshije varijante i to prvo sa finansijske strane. "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
Originally posted by 16v

Pozz svima, Laki
Comment