lamela?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Naravno da se tako manifestuje zbog opterecenja.
    Sto si u vecoj brzini kad zabijes papucu vise proklizava.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Saabo
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1724
      • Vrbas
      • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

E onda nesto nije u redi sa mojim Fordom Bolje da ga se ja trsim dok je vreme
      SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Postoji jos jedna fora za proveru kvacila,mada je varijacija na ono sa trecom i rucnom:u voznji,ubrzavas recimo u trecoj i kada motor dodje do 3-3500 obrtaja NE popustajuci nogu sa gasa naglo stisnes i jos brze pustis kvacilo.Ako je sve u redu auto mora da trzne,ako ne onda ce motor sporo da spusta obrtaje i nece biti nikakvog trzaja.Ovo moze da se iskoristi kao provera kod lamele koja jos nije pocela potpuno da proklizava a blizi joj se kraj.Samo treba malo uvezbati. Mada,ako ti papucica visoko hvata i to je vec dovoljan znak... Poz!

Comment

• glogi
          CBC Veteran
          • 13.12.2004
          • 115
          • Novi Sad

E sad,

bio sam kod majstora koji mi odrzava auto......

prikopcali na komp-sve uredu,provozali se,na 40 km/h u trecoj brzini nabijem mu gas pa njemu ispise kakvo je stanje.....sve OK,provoza ga majstor nista cudno neprimecuje,iztestira lamelu i njoj nije nista.
          takodje je ispisao da je i protokomer u koga sam sumljao,isto uredi,posle jedno 2 nedelje stavljao sam K&N,skinem kuciste,kad ono protokomer sav cadjav unutra krilaca od musica ,to sve lepo ocistim,stavim K&N auto ide mnooooogo bolje,sad koliko je tu ciscenje protokomera bilo u pitanju,koliko K&N nemam pojma......

posle par dana opet osetim da i neide bas najbolje
          ****m li ga sad,mogao bi cito filter nafte da zamenim,on mi je sad najsumljiviji.......menja se na svakom drugom servisu,posle 15.000-16.000 km,ja hteo da ga ptomenim na 8.000 km,kaze majstor maa nema potrebe........ma qrac nema!

Comment

Working...
          X