Re: Propada pedala kocnice, malo cudno
Zadnji tockovi pre blokiraju od prednjih, kad bude plata menjam glavni kocioni i onda mi je ceo kocioni sistem nov, bukvalno sve osim bakarnih creva, valjda ce onda kociti kako treba. Inace i sada na valjcima daje dovoljnu silu kod prvog nabadanja kocnice.
Imao sam "situaciju" tj morao sam ostro da kocim sa nekih 60 km/h i bez greske se ukopao, ali u koloni u gradu kada je potrebno malo duze pipkati kocnicu je malo neprijatno kada propadne...
Zadnji tockovi pre blokiraju od prednjih, kad bude plata menjam glavni kocioni i onda mi je ceo kocioni sistem nov, bukvalno sve osim bakarnih creva, valjda ce onda kociti kako treba. Inace i sada na valjcima daje dovoljnu silu kod prvog nabadanja kocnice.
Imao sam "situaciju" tj morao sam ostro da kocim sa nekih 60 km/h i bez greske se ukopao, ali u koloni u gradu kada je potrebno malo duze pipkati kocnicu je malo neprijatno kada propadne...

holenderi su se odvili bez problema za divno čudo, malo se razlikuju po konstrukciji ali pasuje i novi i stari. Jel može vazduh da udje u cevi kada se odviju holenderi? Jel potrebno odzraciti sve točkove ili je dovoljno samo glavni kocioni? Ja sam danas odzracio samo gl cilindar ali mi je pedala dosta tvrda, malo kao da teško koči kada se slabo pritisne pedala a kada se nabode muški blokiraju točkovi. Da li da odzracujem sve točkove ili jednostavno taj cilindar tako radi? I još jedno pitanje, na koji način da odvijem zapeklu sisicu? Naprskao sam je WDom pa ću sutra da probam ponovo
Comment