imama pezo 406 1.8 16v `96god i skoro sam promijenio disk plocice.....ali su katastrofa....npr ako vozim na otvorenom npr spustam se sa sa brajica do budved (pretpostavljam da svi znate taj put
) u 90% sl kako god vozio kocnice se zapale....jedino bas lagana voznaj pomaze.....jedno prilikom mi je cak i pedala propala pa sam udario u golf 5 odpozadi mada bez ikakvih posljedica ( srecom tada nisam isao brzo) a i kroz grad se griju mada ne toliko da smrde....a cak mislim da su se i potrosile min 80% za manje od 2 mjeseca koliko ima da su montirane....
e sad me interesuje neka vasa preporuka za neku marku plocica koja se pokazala kao dobra i ako neko znae cijene koliko se krecu u srbiji tj bg.
hvala
p.s.
i od kad su montirane konstantno se palila lampica koja signalizira da su plocice potrosene

e sad me interesuje neka vasa preporuka za neku marku plocica koja se pokazala kao dobra i ako neko znae cijene koliko se krecu u srbiji tj bg.
hvala

p.s.
i od kad su montirane konstantno se palila lampica koja signalizira da su plocice potrosene
Comment