koje plocice za pezo 406

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • E_K_V
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 220
    • Podgorica

koje plocice za pezo 406

imama pezo 406 1.8 16v `96god i skoro sam promijenio disk plocice.....ali su katastrofa....npr ako vozim na otvorenom npr spustam se sa sa brajica do budved (pretpostavljam da svi znate taj put ) u 90% sl kako god vozio kocnice se zapale....jedino bas lagana voznaj pomaze.....jedno prilikom mi je cak i pedala propala pa sam udario u golf 5 odpozadi mada bez ikakvih posljedica ( srecom tada nisam isao brzo) a i kroz grad se griju mada ne toliko da smrde....a cak mislim da su se i potrosile min 80% za manje od 2 mjeseca koliko ima da su montirane....
    e sad me interesuje neka vasa preporuka za neku marku plocica koja se pokazala kao dobra i ako neko znae cijene koliko se krecu u srbiji tj bg.
    hvala

p.s.
    i od kad su montirane konstantno se palila lampica koja signalizira da su plocice potrosene
    FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Ferodo ili Lukas
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

moji imaju kucu na brajicima i nikad mi se nezapale kocnice a mesec dana idem pod dva-tri puta dnevno gore-dole, malo vise koristi motor

Comment

• E_K_V
        CBC Senator
        • 09.05.2005
        • 220
        • Podgorica

Edit 012: Ne citirati post iznad.

prije ovoga sam vozio asconu....koju tuda nisam vozio nista sporije pa joj se to nije nikad desilo

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• E_K_V
          CBC Senator
          • 09.05.2005
          • 220
          • Podgorica

Originally posted by Sasha
          Ferodo ili Lukas

neko mi rece da preskocim Lukas kao da ne valjaju bas nista....koliko tu ima istine?

Comment

• E_K_V
            CBC Senator
            • 09.05.2005
            • 220
            • Podgorica

i kako su se pokazale ove domace kako se ono zovu Cobest ili kako vec.....

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Ja imam lose iskustvo sa Lucasom, ali je pitanje da li su bile originalne plocice.
              Ferodo su mi transformisale kocnicu. Stvarno sam prezadovoljan.

Cobest ili Codest? Koji je original? Vidjao sam obe marke . Ne bih se igrao...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

u shopinvestu imas orginal lucase...za sva vozila..po katalogu...
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• E_K_V
                  CBC Senator
                  • 09.05.2005
                  • 220
                  • Podgorica

a je li mozes da mi das neki kontakt broj na koji mogu da ih nazovem da pitam za cijenu?

Comment

• Srdjan
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 2416
                    • Bajina Basta/Beograd

Jesi li kad menjao kocionu tecnost, moze i ona da bude uzrok tvojih problema!!!
                    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

SHOP INVEST : 011/3911161

011/3565454
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• E_K_V
                        CBC Senator
                        • 09.05.2005
                        • 220
                        • Podgorica

Originally posted by Srdjan
                        Jesi li kad menjao kocionu tecnost, moze i ona da bude uzrok tvojih problema!!!
                        nisam....auto je u mom vlasnistvu nekih 8 mjeseci....mada ako mozes da mi objasnis kako to moze uticati na ovaj moj problem...nesto mi to nije logicno?

Comment

• Uros Piperski
                          CBC Senator XXL
                          • 31.01.2005
                          • 2978
                          • Beograd

Kociona tecnost upija vlagu iz vazduha. Vlaga, tj. voda kluca na oko 100 stepeni. Kocnice se greju vise od toga. KAda voda prokljuca u kocionom sistemu imas vodenu paru - gas. Gas je stisljiv za razliku od tecnosti, i kocnica slabije radi, propada ili uopste ne koci...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Lukas=Delphi,a sto ne nasao original fabricku ugradnju brandovanu peugeot

Comment

• E_K_V
                              CBC Senator
                              • 09.05.2005
                              • 220
                              • Podgorica

ok to mi je jasno....ali ja nemam problema sa kocenjem sve dok se disk plocice prakticno ne zapale.....znaci smrde prosto bilo da zaustavljaju kakav kamion koliko se zagriju....a poznato je da efekat kocenja slabi kako se plocice griju....

sad sam zvao u shopinvest...imaju lucasove plocice za 3140 dinara a to je po nekoj mojoj racunici oko 40eura ako ne grijesim e sad da li neko ima iskustva sa njima....jer nebih da svakih 2 mjeseca mijenjam plocice

Comment

Working...
                              X