Zimske gume - iskustvo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Puzo81
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2009
    • 687
    • Novi Sad/Prijepolje

Re: Zimske gume - iskustvo

Pre Nikoljdana u onoj opstoj grabezi za zimskim gumama srecom naletio sam u Temerinskoj (tip kaparisao al nije dosao) na ove dve Fulda po ceni od 3740 din/kom sa gratis montazom.Dimenzija je 175/70 R13.

Radnja je Matador,sa strane dje je Gumatic tacnije dvadesetak metara ispred njega.Najpovoljniji su.

Iako su mi nazad skoro nove Michelin letnje 8mm sara zao mi sto nisam kupio jos dve za nazad.Bila je situacija ili dve da me je bacilo prilikom jaceg ulaska u krivinu a garantujem da od zanosenja ne bi bilo ni Z da su i nazad bile Fulda CM3.

Comment

• Pera
      CBC Veteran
      • 24.10.2007
      • 129
      • BG

Re: Zimske gume - iskustvo

Kao i zopu81 i ja imam samo reci hvale za Fuldu Kristal Montero 3,po meni odlicna guma, u odnosu na Savu Eskimo koja mi je do skoro bila napred za dve klase je bolja,do duse ja sam je izgleda platio dosta vise nego zopu81,8200 din 2 kom sa montazom i balansiranjem,i to 165/70-13,ali ne zalim,tiha u voznji,dobro drzi pravac,a savladavanje sneznih uspona i drugih "klizavih"prepreka je prica za sebe.Gledao sam na parkinzima gde ljudi guraju kola na ravnom,utabanom snegu,a ja prolazim pored njih,na neociscenom delu,gde je snega bilo minimum 20 cm.Ako neko zna onu uzbrdicu sto krece od trznog centra u Jerkovicu,do Zaplanjske,pored onih belih novijih zgrada (mislim da je tu sniman neki klip sa Kadetom GSI) i tuda sam uspeo da se popnem,a bilo je pola snega,pola bljuzgavice,prosto neverovatno.
      Ako se neko dvoumio u vezi ovih guma,neka se ne dvoumi vise Kolko su trazene,govori mi da od 15 mesta sto ih prodaju u bg-u,nasao sam ih na samo dva,a gledam i dosta taksista ih koristi,tolko od mene,pozz.
      Lada Samara 1.5

Comment

Working...
      X