WINTERA
Collapse
X
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Treba mi pomoc u vezi guma, posto treba da teram sad kad budem dolazio kroz Svabiju a neuzimaju mi se zimske gume samo zbog nemacke, mislim se da krenem sa postojecim 16" , letnjim, te ukoliko ispadne lose vreme kod nas da imam opciju spremnu de da kupim 4 komada zimske frikcione.
Inace, zimske gume su obavezne samo u zimskim uslovima (sneg, led...), koliko ja znam, nema odredjenog roka u kome moras da ih imas...
Comment
-
-
Ej, brabus, nije to zbog zakona, znam koja su pravila igre, ovo je zbog mene.
Nego jesi ti jos u Svabiji?
Mosh mi nadjes negde usput da svrnem i nabacim 4 nove, mislim, ono , sa piste u depo, nove gume pa teraj.. ima li to kod vasAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Boost, radi link
Auto servis ADAM, Tošin bunar 166 TIGAR WINTER A M+S [] 7090.00 DIN
DžLS doo, Kraljice Marije 40 TIGAR WinterA [] 8493.64 DIN
Servis "Dum" - Rakovički put 4 TIGAR WinterA [] 8493.64 DINKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTEj, brabus, nije to zbog zakona, znam koja su pravila igre, ovo je zbog mene.
Nego jesi ti jos u Svabiji?
Mosh mi nadjes negde usput da svrnem i nabacim 4 nove, mislim, ono , sa piste u depo, nove gume pa teraj.. ima li to kod vas
Jos danas sam u Svabiji, pon-utorak-sreda u Hagu i Amsterdamu....u cetvrtak dolecem u Frankfurt i odmah sedam u auto i idem dole. Trebao si ranije da se javis....takvih usluga ima, vidi na www.atu.de ili www.pit-stop.de - nadji neku filijalu koja je blizu auto-puta kojim prolazis i pitaj da li imaju te gume koje hoces na lageru i zamenice odmah
Comment
-
-
hehe.. sta ovi na http://www.pit-stop.de/data/noflash/start.htm traze postanski broj, nemoj me zekis, ja i svapski postanski brojevi
Ajd nadji mi nesto na liniji Magdeburg, pa na dole prema Regensburgu.. daj mi par komada, napisi adrese da ukucam u GPS.
Edit: nasao.. 10x
http://www.plz-postleitzahl.de/kreis.ba ... index.htmlAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
imas i Tigar, i Nokian i Michelin i Conti i sta god hoces kod nas od zimskih guma, ali za sve njih osim za Tigar moras da platis i carinu i PDV bez obzira na strane tablice.
evo kod nas najavili prvi sneg ove sezone za noc ponedeljakna utorak.
a mozda se i ne dogodi pa zasija Suncevolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
@ Boost:
Mrezha ATU je mnogo shira i dostupnija blizu glavnih saobracajnica, narochito autobahnova. Zet mi radi u njihovom servisu/prodajnom centru, dodushe ne na tvojoj planiranoj ruti (Stuttgart) ali evo ti za svaki sluchaj i njihove adrese:
Magdeburg:
A.T.U Magdeburg 1
Neuer Sülzeweg 102
39128 Magdeburg
A.T.U Magdeburg 2
Leipziger Chaussee 127
39120 Magdeburg
Regensburg:
A.T.U Regensburg 1
Donaustaufer Strasse 128
93059 Regensburg
A.T.U Regensburg 2
Bajuwarenstrasse 14
93053 Regensburg
Comment
-
-
danas sam stavio winteru. padao sneg ovde od nas pa cim sam presao na winteru odma sam primetio ogromnu razliku sa proslih yokohama c drive.
inace ono sto sam primetio da su bas stavljali one tegove. na jednoj gumi je bilo 25g sa jedne i 60 sa druge strane. sve ostale su bile slicne. da li je to mnogo? pitao samih za klase ali oni kazu da to ne postoji. inace servis je beo guma.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
Comment