Pa, sto se tice voznje svi mi znamo da vozimo... samo ne mozemo svi da vozimo toliko brzo, a ja s winterama ne bih ni probao, ma koliki bio luft po opterecenju. Nadam se samo da si jurcao tamo gde se to moze (ne znam da li je i dozvoljeno
)
Nadam se da to neces opet pokusavati s Winterama, bar ne u ovoj drzavi ?!
... koceci sa 290 na 260 ... a ja najbrze vozio 230 (ne moj auto i ne sa zimskim gumama)... i bilo mi brzo...
Nadam se da to neces opet pokusavati s Winterama, bar ne u ovoj drzavi ?!
... koceci sa 290 na 260 ... a ja najbrze vozio 230 (ne moj auto i ne sa zimskim gumama)... i bilo mi brzo...
treba da budes vrachara i da predvidjash sve na 10 sek minimum
Naime posle 20.000km od kako sam ih montirao Wintere na prednjoj osovini su se deformisale i na brzinama vecim od 80km auto skace gore-dole kao nenormalan... Osecaju se vibracije i na nizim brzinama ali preko 80km/h je situacija toliko dramaticna da ne moze da se vozi... Tako da su neslavno zavrsile... Razocaran sam ovim... Nasao sam kao zamenu 4 Tigar Hitrisa polovna, presla oko 6-7.000km, za 100eur i njih cu montirati... Ovo mi se isto desavalo sa nekoliko Sava Eskimo i bas zbog toga sam presao na Winteru ali eto i kod njih se isto desava... Dakle sto se zimskih guma tice, za sledecu sezonu trazicu nesto drugo... Pozdrav!
Comment