Za FULDU sam cuo jos davno da je extra izdrzljiva;a za FIRESTONE znam da su osnovni modeli losikasti(mislim da su to stari modeli,moj drugar ih je dosta isprobavao),a ovi noviji i "jaci"-pojma nemam!
Gume - iskustva sa raznim brandovima
Collapse
X
-
Ja sam na svecinoj fiesti imao 2 Fulde i obe su se smorile, a relativno su bile nove imale su 2 god.
Pravile su probleme po kisi, klizale su mnogo.
E sad valjda su iz Nemacke, jer je auto uvezen iz Nemacke.
Posle sam stavio polovne Dunlop i sa njima sam bio prezadovoljan.
Comment
-
-
Do sada sam imao iskustva sa Yokohamom,Barumom i sada vozim Bridgestone potenza!
Yoko je dobra gume,malo tvrdja,jedina mana sto posle izvesne exploatacije guma oslabi i dobija bubrege
Barum je mekana guma,nije bash tiha,meni se pokazala odlicno,iako je svi pljuju.
Bridgestone...ja se nisam vozio na tvrdjoj i bucnijoj gumi,ali zato da drzi u krivini, drzi, a tek cemo da vidimo kako ce da se ponasha kasnije...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Zaboravio sam, jel Boost kada mu se to desilo vozio sa Dunlop ili Continental gumama? Ili neke trece?Originally posted by WizTaj zakon je pukao Boostu-kad se malo igrao po nemackoj,ima negde tih slika
Inace i ja imam dobra iskustva sa Barum Bravuris tako da ne bih rekao da su lose...Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Honda
Ako je u pitanju Potenza RE720 (a sigurno jeste) budi slobodno bez brige jer drzace odlicno i kad se pojede vise od pola dubine sare!!!Bridgestone...ja se nisam vozio na tvrdjoj i bucnijoj gumi,ali zato da drzi u krivini, drzi, a tek cemo da vidimo kako ce da se ponasha kasnije...
Koristim ih vec 4-5 godina unazad i promenio sam 4 para tj 4x2kom.
Nije za pohvalu, ali ove poslednje sam ogulio cak do ispod 2mm dubine sare i opet drze ko blesave.
Comment
-
-
Ma bre kupi tigar i pevaj,
evo mozda nekog mog razmisljanja o tim cenama, ako primera radi neka guma ''nasa'' kosta 5000 , a neka iz uvoza isto toliko, a nasa je V indeks a ova iz uvoza T, koliko onda ta iz inostranstva kosta kada se odbiju sve marze i sva cuda koja se uracunavaju u cenu, 2500
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Sta mislite o kupovini polovnih guma iz uvoza?
Dimenzija je 15 inca, 195/50-195/55 ili 195-60...
Comment
-
Comment