koristio sam Jurid, one skuplje.. e sad koja je oznaka ne mogu da se setim. i sasvim sam zadovoljan kvalitetom, ukljucujuci i uputstvo za ugradnju sa svim sertifikatima.
Kocione plocice - proizvodjac
Collapse
X
-
dranox >> oko 250?
A za tebe da prestanes da trazis kocnice, uzmi diskove i celjusti sa 9000i 90+ godiste ili sa TuRb modela 1988 na vamo, srad na sraf i za 30% veca frikciona povrsina i 2mm deblji diskAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
imam ih trenutno na autu pozadi.
majstor me je ubedio da nije preveliki rizik da ih stavim pa sam ga poslusao.
presao sam sa njima oko 20k km do sada i nemam primedbi.
imam i set prednjih, te jos nisam stavio cekajuci da se zatecene potrose.
tu bi bio pravi test kvaliteta, vece opterecenje.
ETF su inace italijanske, imaju ECE R90 sertifikate, adekvatno su obelezene i pakovane, ne lici da je bas neki bofl. bile su jedine u ponudi za moj auto kada sam trazio plocice.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Drustvo. Ja nisam pitao za sebe i za cene nego da podstaknem topic i da bi bile potpune informacije. Sta ti znaci odredjena marka ako nema da se kupi u SCG ili ako nije original a brate i ako je previse skupo.
Ja pravo da vam kazem i ne znam sta je na ovom mom autu a skoro i da ne kocimSalim se. Tolika je guzva da i ako pokusas da se nesto zaleces nemas gde a i nemoguce je da se stigne pre. Vozim opusteno i kocim motorom. Jedino ponekad prodrmam ove moje putnike kad zadremaju. Jedino sto ih ABS spasava inace bi im pokidao vratove.
Dotrajali su mi skoro diskovi a verovatno i plocice (nisam ni merio ali odokativno) samo sto me ne brine ( i danas bi ladno prosao tehnicku kontrolu). Ferodo je ovde standardno svuda prisutan i bas ga namecu vecina dilera. I ranije sam vozio sa njima stalno. Nikada nisam vozio auto vrhunske klase (da je bio moj) da bi se mnogo brinuo o kocnicama. Po ovom groznom kisovitom vremenu su mi nekako gume mnogo vaznije. Verujem da vecina poznatijih proizvodjaca pravi plocice zadovoljavajuceg kvaliteta za normalnu upotrebu. Sve preko toga je umetnost odabrati pravu stvar. Svakako je lepo cuti od vas osobine onih koje mi jednostavno ne mozemo (ne stizemo) sve da isprobamo. Nema dva ista produkta. Ovako, citajuci vas, ako bolje razmislim, bilo bi super koristiti recimo neke ekstra mekane plocice na lakom autu bez ABS-a. Za ostalo nemam neku posebnu ideju.
Ne znam kako mi je prica o PFB promakla. Moracu da potrazim te stare postove mada sam se informisao. Sve sto nema u Evropi da se nadje je meni suvise velika kompikacija a ne znam samo kako to PFB kad nema za Saab-a. Ta firma je po meni na pocetku jer su zastupljeni samo veoma probrani modeli automobila. Za sada, ili za uvek? Nadam se da ce tehnologija ubrzo da bude provaljena (ako vec nije) pa ce slicno nesto ponuditi i neko drugi a narocito blizi nama.
Comment
-
-
Nemaju, SAAB je poceo sa tim plocicama 87 i prestao da ih koristi sa zavrsetkom serije 9000 1998 godine, BMW ih tada preuzeoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa normalno. Ceo zivot pricas kako su Saabovi tih godista najbolji, a da su sada presli na konfekciju i beze od onoga sto je skupo, provereno i dobro (dobrih plocica). Bmw ne bezi. plocice E30 = E 36 isto vreme poceliTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment