ljudi ce ti vec objasniti na koji servis mislim, to je ono kad se bulevarom krene ka malom mokrom lugu i onda odmah desno, gde su dva servisa sa felnama, pa onaj drugi...
iskustva? pa ono neki neuverljiv lik je odokativno pogledo felnu, lupio cenu otisao i lupao je 20 minuta... kad mi je vratio felnu na kola nisam mogao da verujem koja razlika (a felna je bila kriva ni centimetar)... cena je inace bila 1000 dinara, sto se mene tice, fino potrosenih 1000 dinara... odmah posle toga sam otisao da stavim nove gume i lik koji je montirao gume kaze da je posao dobro obavljen... znaci pozitivna iskustva...
Dobanovci, odmah na ulazu sa autoputa sa leve strane. Peglanje felne sa montazom i balansiranjem gume 600 din. Kompletno sredjivanje felne - ispravljanje, peskiranje, farbanje - oko 15e. Topla preporuka, bio dvaput i oba puta prezadovoljan.
Ostavio felne kod Danka... paklena gužva kod čoveka, kao džabe da dele...
Dobra je stvar što ti daju svoje felne(čelične) i gume da se voziš par dana dok ti ne odrade tvoje... ja drugačije ne bih mogao...
Jel' umete vi da citate? Danko je mom ortaku tako sabanski odradio krpljenje felne da se to videlo iz aviona, a lepo je naplatio. Za razliku od njega, lik iz Dobanovaca radi perfektno. Meni je ispeglao dve felne za ukupno 1100 din (sa sve montazom i balansiranjem) i to na licu mesta (bez ponovnog odlaska).
Za svakoga neko ima da isprica necije lose iskustvo, mislim da nisi pogresio sto si odneo felne kod njega. Na osnovu onoga sto sam je video, dobro rade posao
Comment