Reparacija alu felni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Transporter
    CBC Senator XXL
    • 12.03.2006
    • 568
    • Avala BGD

Originally posted by g60
    Ona desno su ti prevaranti... Leshinari. Ona veca radnja sto onaj debeli (mislim da je gazda) sedi na stolici na samim vratima garaze.
    Pozz
    Mislim da si se malo za***ao, ona levo je ta radnja sto ne valja, ona sto ima gomilu felni okacenih na zid koji gleda na ulicu, a ovi desno sto rade pa razbijaju i ne lice na radnju mali cumez, jedva imaju mesta za jedan auto da skinu gume, znaci da rezimiramo:
    -kada se dolazi od Cvetkove pijace ova radnja sto valja je prva, nakon onog semafora i blage desne krivine !

npr. ja sam nosio felnu na 2-3 mesta da se ispravi, trebala je da se uradi odmah posto nisam imao rezervnu, svi su kukali kako ima treba vremena, ostavi pa dodji sutra bla bla... da skratim tu u Bulevaru su je ispravili za bukvalno 10min sa sve montazom,demontazom i balansiranjem kostalo je 800din.
    Moj savet to u Bulevaru ili http://www.alufelneroki.co.yu/ provereno i bez greske

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

E bas ta sa okacenim felnama kao ograda ne valja nista. Za onu drugu u prolazu kaze da je odlicna ali dzaba kada sam ja vac zguzen.
      bez' te ljudi od takvih!
      ne kupujte turske felne jer pucaju kao staklo.
      posle ni na sta ne lici...
      Drvoseca je okrpi i ....
      Pozz

Comment

• Dutchman
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 741
        • Vracar centar sveta

Aluroki zovnesh i on kad dolazi u grad pokupi felne odradi i vrati ako imash vremena najbolja kombinacija nikad chuo zamerku osim da je za 17tice oko 100e peglanje i farbanje a dal je jedna ili tri krive to nije bitno sve se proveri i budu fabrijana...

plastifikacija je 15e po felni sa sve peskiranjem tako da nije skuplja od farbe ali po mom iskustvu rok trajanaja 2 godine i onda se jave pukotine na prednjim tochkovima od grejanja diskova barem se meni tako dogodilo ... mislim na tanke linijice ali nishta neodpada vec kao u reljefu da se pojavi paukova mreza oko shrafova ne po kracima ....

ako neko oce sam da radi 4e mu je samo peskiranje po felni ima u mirjevskom bulevaru lik peskira mozda i jeftinije i ima u vishnjici , zenichka 20 on radi i plastifikaciju ali neradi ispravljanje to je bedak...
        Prevelika slika u potpisu!

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Meni se cini da to nije kod nas culo za plastifikaciju i da se prska neki kvalitetniji bezbojni lak... Ispravite me ako gresim

Comment

• Komex
            CBC Veteran
            • 20.10.2005
            • 100
            • Beograd

Ja sam nosio kod tih u Bulevaru prva desno i odradili su mi ekstra, naravno extra su mi i naplatili ali ne zalim... Inace kad sam video onog dedu pomislio sam gde sam ja ostavio tocak, ali posle sam se razuverio

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Kada su mi ofarbali chunkolitom za vodovodne cevi... :x

Comment

Working...
              X