Ja nemam toliko vozačko iskustvo kao Vi, za 15 godina sam promenio 8 automobila, od kojih su 6 bili sa prednjom vučom, a 2 sa zadnjom. Ako meni nije bio problem da vozim auto sa zadnjom vučom sa ovako skromnim iskustvom, zašto bi on bio za vas. Verujem i da nije. Što je najvažnije, ova rasprava nema svrhe i možemo ovako u nedogled. Ovo sve podseća na raspravu o automatskim i manuelnim menjačima.
MENI lično više odgovara auto sa zadnjom vučom za vožnju u zimskom periodu. Žao mi je što trenutno vozim Safrana sa prednjom vučom (pa još i automatik), ali polako, kupi ću ja Ford Scorpio pa će mo onda da driftujemo.
Kako vam se čini kombinacija zadnja vuča i automatski menjač ?
@BOOST
BOOST , de nadje SKYLINE, daj nešto na naše tablice.
@BRICK
daj čoveče skrati malo te postove. Pa ni lektiru nisam ovoliko čitao.
MENI lično više odgovara auto sa zadnjom vučom za vožnju u zimskom periodu. Žao mi je što trenutno vozim Safrana sa prednjom vučom (pa još i automatik), ali polako, kupi ću ja Ford Scorpio pa će mo onda da driftujemo.
Still, some consumers are skeptical of rear wheel drive. Perhaps they are the victims of clever marketing by Madison Ave. that tried to get people to accept fwd and forget all about the virtues rear wheel drive. They did a great job. Perhaps too good.
Kako vam se čini kombinacija zadnja vuča i automatski menjač ?
@BOOST
Kontrolisano proklizavanje NA SUVOM ASFALTU sa SKYLINE
@BRICK
daj čoveče skrati malo te postove. Pa ni lektiru nisam ovoliko čitao.
Comment