vec sam piso negde ali ajd da ponovim. vozim bravuris evo vec IV set. naj bolja sto se tice odnosa cena-kvalitet. mekana , udobna, suvo, mokro nema problema...
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
prvo mesto KUMHO KW 7400
neka se Zverko podseti sta smo pricali kada smo bili na rostilju.
vozio bi ih i sada ali nema potrebe davati vecu lovu jer su zime postale kratke.
inace sada imam komplet Tigrovih Winter guma i mogu vam reci da imam veoma dobra iskustva jer sam ih ove godine vozio po velikom snegu u Italiji i Austriji.
Trenutno vozim komplet Tigar Hitris i veoma sam zadovoljan pogotovo po kisi rade posao.ko kaze da su bucne neka prekontrolise lezajeve na autu.vozio sam ih i do 220-230 i ponasaju se fenomenalnoi nisu uopste bucne.do sada sam sa njima presao oko 25.000km i veoma dobro izgledaju tj nisu se mnogo potrosile.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Pozdrav,
Citam sve ovo i veoma mi je interesantno. Imam malo pitanjce - Kako su se pokazale Toyo gume? Imam Toyo 175/65/ r14 i zadovoljan sam njima.
Mali probblemcic je u tome sto je fabricki 185/65 r14.
Pitanje: da li da vratim na fabricke dimenzije kad ih budem menjao ili ne? sta dobijam a sta gubim tanjim gumama?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
u pravu je rajmax. kumho kw7400 stvarno extra ali za zimu vozio sam i njih dve sezone.
ja piso o letnjim posto kapiram da ovde vise nece biti snega ili ce ga biti do guse pa cemo morati da vozimo spajkove.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
zavisi koje dimenzije vozis zimske gume.Originally posted by bozza1979Ja sam njih vozio na golfu II i bio sam razocaran... Mnogo bolje su mi se ponasale raspale, celave Michelin Alpin...kumho kw7400
naravno sve je to subjektivno...
Npr. bolji utisak su mi ostavile Tigar WinterA na feliciji...
pa ja sam ih bas vozio na golfu II i to u dimenziji 155/80X13.cak jednom sam izvukao tipa na sajlu koji je sleteo sa puta i to bez lanaca.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment