A šta je bilo sa tvojom kad si je reklamirao?
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Darth NihilusSa garancijom možeš da se slikaš! Lik koji je ovde prodavao Tigar gume mi je rekao da mu NIKAD nisu priznali garanciju ni na jednu gumu koju je reklamirao. Ovo mi je rekao kad sam reklamirao svoju Tigar gumu. Poslata je na garanciju, koja nije uvažena, kao i ostale. To đubre više ne kupujem.
Originally posted by TurboChargerJel imao neko izkustva sa TOYO T1R gumama ? Kakve su ?
Comment
-
-
Ljudi,
Jel' ko vozio Firestone Multihawk?
Na mom Audiju 80 imam Firestone F590 (default varijanta, 175-70-14) već skoro 5 godina i extra sam bio zadovoljan. Vozim lagano, "po propisima", auto mi nije preterano jak (1.8 karburator, 90KS). Obično međugrad, jerbo je kretanje po Kraljevu lakše na MTB-u ili pešaka
Nađoh na www.adac.de test letnjih guma - Multihawk su svrstane u "Recommended". Evo uzgred i cele rang liste:
HIGHLY RECOMMENDED
1. Pirelli Cinturato P4
2. Fulda EcoControl
3. Continental EcoContact 3
4. Kunho Solus KH17
RECOMMENDED
5. Yokohama C Drive
6. Firestone Multihawk
7. Dunlop SP30
8. Hankook Optimo K715
9. Maloy Crono 465t
10. Goodyear DuraGrip
11. Semperit Comfort Life
12. Bridgestone B250
ACCEPTABLE
13. Barum Brillantis
14. Vredestein T-Trac Si
NOT RECOMMENDED
15. Sava Perfecta
16. Avon CR322 Enviro
17. Tigar TG621
18. Trayal T400
Šta vi kažete???Dobrodošli u Kraljevo www.kraljevo.com
Comment
-
-
Originally posted by Darth NihilusSa garancijom možeš da se slikaš! Lik koji je ovde prodavao Tigar gume mi je rekao da mu NIKAD nisu priznali garanciju ni na jednu gumu koju je reklamirao. Ovo mi je rekao kad sam reklamirao svoju Tigar gumu. Poslata je na garanciju, koja nije uvažena, kao i ostale. To đubre više ne kupujem.
Grrr... Ne kupujte TIGAR ni pod razno!!! :x
Prima, u chemu je problem?Алфа... и то црвена!
Comment
-
-
Originally posted by forsterdobar je site, ali ja vise volim da cujem od vas.
Molim za preporuku za all season gume ... relativno je hitno!!
Dimenzije 185/65/r14 T index, (mislim da moze i S index)
Na onom site-u su ponudili debica, dunlop, pireli. Jedino su pireli M+S
Ja ne bi dao vise od 20k.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Originally posted by forsterOriginally posted by forsterdobar je site, ali ja vise volim da cujem od vas.
Ja ne bi dao vise od 20k.Originally posted by Auto servis UNOforster
Ako stvarno hoces gume za sva godisnja doba u toj dimenziji preporuka Pirelli P2500 ili Pirelli P400 jer je Goodyear Vector 5 preskup,e sad ako hoces da na gumi pise m+s onda...
Slazem se sa grujom sto se tice Toyo VRV2
Comment
-
-
Originally posted by forsterOriginally posted by forsterdobar je site, ali ja vise volim da cujem od vas.
Ja ne bi dao vise od 20k.
Comment
-
-
@Auto servis Uno (izvini, nisam video odgovorprvi post utopio se u diskusiju u toku!) & @gruja & @dren
Puno hvala za Toyo i za Gy. pasce jedna od ove dve.
@Dren - nije mi izbor pao na gume koje sam naveo nego mi je 4gume, dao te opcije i nijedne druge.
Puno hvala!1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Neki me uveravaju da je Hitris bolja guma od Prime. Kao, Prima se brzo potrosi i postaje veoma bucna.
Nazad imam dva nova Hitrisa, a mislio sam da napred stavim dve Prime, a mozda je bolje da idem na sve cetiri Hitris.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by forster@Auto servis Uno (izvini, nisam video odgovorprvi post utopio se u diskusiju u toku!)
Raspitaj se malo oko cena vidi sta ti vise odgovara.
Originally posted by gragonNeki me uveravaju da je Hitris bolja guma od Prime. Kao, Prima se brzo potrosi i postaje veoma bucna.
Nazad imam dva nova Hitrisa, a mislio sam da napred stavim dve Prime, a mozda je bolje da idem na sve cetiri Hitris.
Comment
-
Comment