He,he,he....Wiz, pa valjda si u medjuvremenu zaradio za nove gume!?Postoji veliki problem sa starim i polovnim gumama kod nas u SCG.Ja bih tipove koji dozvoljavaju takav uvoz a i same uvoznike obesio za primer...Stipse kakvi su u globalu zapadnjaci ništa ne bacaju što ima ikakvu vrednost!Glavni "dobitak" na ovoj lutriji su rezervne gume pogotovo one koje nisu ni kilometra prešle a zaboravljamo da je ta guma(uglavnom stara preko 10g.), toliko promenila sastav da teško može da bude i rezerva u vozilu!
Savet: Barum Bravuris ili Tigar 635?
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKHe,he,he....Wiz, pa valjda si u medjuvremenu zaradio za nove gume!?Postoji veliki problem sa starim i polovnim gumama kod nas u SCG.Ja bih tipove koji dozvoljavaju takav uvoz a i same uvoznike obesio za primer...Stipse kakvi su u globalu zapadnjaci ništa ne bacaju što ima ikakvu vrednost!Glavni "dobitak" na ovoj lutriji su rezervne gume pogotovo one koje nisu ni kilometra prešle a zaboravljamo da je ta guma(uglavnom stara preko 10g.), toliko promenila sastav da teško može da bude i rezerva u vozilu!
Tetak neznas o cemu se radi,nazad imam,igrom slucaja Pireli P6000 u 215 55 16 dimenziji+sto je meksa guma pa se naduje vise balon,druga guma nazad je Michelin Pilot primacy 205 55 16
Pirelli je bila desno
auto malo vukao u levo tada
Pireli je sada levo
Auto neprimetno vuce u desno,ali mnogo se manje oseca nego kada je vukao u levo
Obe gume imaju manje od 5 god
Pirelli je bolja sa sarom
Napred dve nove Bravuris
Spermaju se i za nazad
Ili jednu Pirelli P6000 ako je nadjen polovnu,a dobru
Comment
-
-
bravuris
u hrvatskoj bravuris 185/65X14 kosta 400kuna i kada se izbije pdv izadje 3420din.mislim da je cena ok jer prime nema u toj dimenziji.idite na sait www.dryden.hrblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by pandaPa sad?!?!?!?
Do skora(na proslom autu) sam imao Barum Bravuris 195/60/14,i mogu ti reci da sam bio zadovoljan,ali........
Guma se extra pokazala na suvom,i delimicno pomalo mokrom kolovozu, dok ne padne veca kolicina kise,a onda............
A tek sneg,..........
Nikako se nije pokazala kao i guma za zimske uslove,samim tim...
Moj glas ide TigruLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanIma li Bravuris u dimenziji 185x65 r14? Ko je zastupnik, gde se najpovoljnije mogu nabaviti? Najbolje bi bilo da pored toga imaju montazu i da ih pune azotom. Jel trazim mnogo?
Daju besplatnu montažu, balansiranje, azot.
Mada je meni potrebna što bolja, a jeftina, all-round guma, tj koja može i po snegu da se vozi (umerenom).
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by SrdjanIma li Bravuris u dimenziji 185x65 r14? Ko je zastupnik, gde se najpovoljnije mogu nabaviti? Najbolje bi bilo da pored toga imaju montazu i da ih pune azotom. Jel trazim mnogo?
Daju besplatnu montažu, balansiranje, azot.
Mada je meni potrebna što bolja, a jeftina, all-round guma, tj koja može i po snegu da se vozi (umerenom).
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by WizNajnovija informacija:
Treadwear 280
Traction A
Temperature A
Nema izmena visheLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment