He,he,he....Wiz, pa valjda si u medjuvremenu zaradio za nove gume!?Postoji veliki problem sa starim i polovnim gumama kod nas u SCG.Ja bih tipove koji dozvoljavaju takav uvoz a i same uvoznike obesio za primer...Stipse kakvi su u globalu zapadnjaci ništa ne bacaju što ima ikakvu vrednost!Glavni "dobitak" na ovoj lutriji su rezervne gume pogotovo one koje nisu ni kilometra prešle a zaboravljamo da je ta guma(uglavnom stara preko 10g.), toliko promenila sastav da teško može da bude i rezerva u vozilu!
Savet: Barum Bravuris ili Tigar 635?
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKHe,he,he....Wiz, pa valjda si u medjuvremenu zaradio za nove gume!?Postoji veliki problem sa starim i polovnim gumama kod nas u SCG.Ja bih tipove koji dozvoljavaju takav uvoz a i same uvoznike obesio za primer...Stipse kakvi su u globalu zapadnjaci ništa ne bacaju što ima ikakvu vrednost!Glavni "dobitak" na ovoj lutriji su rezervne gume pogotovo one koje nisu ni kilometra prešle a zaboravljamo da je ta guma(uglavnom stara preko 10g.), toliko promenila sastav da teško može da bude i rezerva u vozilu!
Tetak neznas o cemu se radi,nazad imam,igrom slucaja Pireli P6000 u 215 55 16 dimenziji+sto je meksa guma pa se naduje vise balon,druga guma nazad je Michelin Pilot primacy 205 55 16
Pirelli je bila desno
auto malo vukao u levo tada
Pireli je sada levo
Auto neprimetno vuce u desno,ali mnogo se manje oseca nego kada je vukao u levo
Obe gume imaju manje od 5 god
Pirelli je bolja sa sarom
Napred dve nove Bravuris
Spermaju se i za nazad
Ili jednu Pirelli P6000 ako je nadjen polovnu,a dobru
Comment
-
-
bravuris
u hrvatskoj bravuris 185/65X14 kosta 400kuna i kada se izbije pdv izadje 3420din.mislim da je cena ok jer prime nema u toj dimenziji.idite na sait www.dryden.hrblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Covek trazi gumu za leto a leto tek ide i ti mu preporucujes TG635 zato sto Bravuris ima lose karakteristike po snegu!!! Taj razlog je sad trenutno van pameti. Bez uvrede, ja imam trenutno TG635 tako da trenutno ne favorizujem nikoga jer nisam probao barum.Originally posted by pandaPa sad?!?!?!?
Do skora(na proslom autu) sam imao Barum Bravuris 195/60/14,i mogu ti reci da sam bio zadovoljan,ali........
Guma se extra pokazala na suvom,i delimicno pomalo mokrom kolovozu, dok ne padne veca kolicina kise,a onda............
A tek sneg,..........
Nikako se nije pokazala kao i guma za zimske uslove,samim tim...
Moj glas ide TigruLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Ima u toj dimenziji. Zastupnik je Coning (imaju sajt, štur).Originally posted by SrdjanIma li Bravuris u dimenziji 185x65 r14? Ko je zastupnik, gde se najpovoljnije mogu nabaviti? Najbolje bi bilo da pored toga imaju montazu i da ih pune azotom. Jel trazim mnogo?
Daju besplatnu montažu, balansiranje, azot.
Mada je meni potrebna što bolja, a jeftina
, all-round guma, tj koja može i po snegu da se vozi (umerenom).
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
OK, mislio sam da imas dva kompleta, jedan zimski i jedan letnji. Sigurnije je, to znas i sam. Ja bi do sledece zime saderao kad bih sada kupio letnje ali ti izgleda manje prelazis.Originally posted by HeinzIma u toj dimenziji. Zastupnik je Coning (imaju sajt, štur).Originally posted by SrdjanIma li Bravuris u dimenziji 185x65 r14? Ko je zastupnik, gde se najpovoljnije mogu nabaviti? Najbolje bi bilo da pored toga imaju montazu i da ih pune azotom. Jel trazim mnogo?
Daju besplatnu montažu, balansiranje, azot.
Mada je meni potrebna što bolja, a jeftina
, all-round guma, tj koja može i po snegu da se vozi (umerenom).Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Pa dokle vise, svakim danom veci koeficijent. To je neka nova tehnologija. Ko zna kolika ce oznaka biti za koji dan?Originally posted by WizNajnovija informacija:
Treadwear 280
Traction A
Temperature A
Nema izmena vishe
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment