Obecao sam da cu se javiti posle izvesnog vremena da kazem utiske i kao se ceo sklop ponasa.Auto je presao 28.000 km i ne primete se nikakve promene,vlasnik automobila prezadovoljan.Na menjacu se bar za sada ne osete nikakve promene i auto mnogo tise radi i bolje vuce.
Imam pomenutu lagunu 1.9 dci 2002 god,crkao je plivajuci zamajac nov je oko 1000e polovan mi se ne stavlja.Cuo sam za soluciju izbacivanja tog zamajca i zamene sa renault trafikovim zamajcem koji nije plivajuci.Sve pase provereno samo se mora zameniti i korpa i lamela.Zanima me ako je vec neko ovo odradio sa kog je tacno vozila i sa kojim motorom iskoristio zamajac .
Javio se isti ili sličan problem i kod mene... Preliminarna dijagonza je plivajući zamajac... Zvao sam ovalšćeni servis u Veterniku (svi znamo o kom je reč) i cena novog, originalnog plivajućeg zamajca za Lagunu II`03 dCi je 300 Eura, a ne 1000 koje pominješ!
Ja sam zvao hit auto i traze 1000 eur za zamajac.Stavio sam valeov zamenski set (korpa lamela zamajac) za 600 eur.U tom setu zamajac nije plivajuci vec lamela ima opruge koje primaju udar na sebe.Nisam zadovoljan, nesto mi bucno "rosti" kao lanac kad dajem gas.Ne znam da li je to zbog neodgovarajuceg seta ili nesto drugo.Molim za komentar da li je to zbog zamajca ili je neki problem u menjacu koji proizvodi taj zvuk?
Meni je neverovatno da je tako jeftino. Da nisu mislili na set kvacila, ili tako nesto?
Nisam se nikad detaljno raspitivao za cene zamajca za lagunu, jer mi, fala bogu, nije zatrebalo, ali onako usput sto sam cuo u servisu, nije bila tako optimisticna cifra.
Biću precizniji... Pošto u ponedeljak idem na detaljnu dijagnozu kvara, bio sam prinuđen da još juče okrenem ovlašćenog zastupnika, prodajni salon i servisera za Renault i Dačija vozila, Sekulić iz Veternika (Novi Sad) i pitam da li imaju plivajući zamajac za Lagunu II`03 1,9 dCi i koja mu je cena (da znam šta me čeka)!? Dobio sam šefa servisa, čovek me je pitao za broj šasije, ja mu izdiktirao, on uneo u komp i rekao mi: Trenutno na lageru nemaju plivajući zamajac za moj auto, treba da se poruči iz Francuske. Biće u Srbiji za 7 dana i košta 313 ili 330 Eura, ne mogu sad tačno da se setim koja od ove dve cifre... Bilo mi je puno lakše kada sam čuo ono "trista..." sa početka..! Naravno, cena se tiče SAMO jednog originalnog, novog plivajućeg zamajca za Renault Lagunu II 1,9 dCi iz 2003.
Dobro je što postoje ovakvi i slični forumu gde se može saznati puno korisnih stvari, ali je jako loše to što se na njima nalazi i veoma mnogo teških gluposti i dezinformacija! Kada sam, onako, na prvi mah ovde pročitao cenu zamajca za Lagunu, jako sam se razočarao u taj auto i došao na ideju da je prodam i dignem ruke od svega, bez da proveravam tu informaciju... Ni 300 Evra nije malo, ali 1000, što reče neko gore je skoro jedna sedmina cene celog auta, a što je monogo, mnogo je...
Nisu dezinformacije i gluposti. Cena zamajca jeste 1007eur kod ovlascenog servisa. Da je pala toliko cena ne verujem, pre ce biti da ima vise tipova ili modela koji su se ugradjivali jer to je francuz u pitanju a da tvoj po broju sasije spada u tu neku jeftinu varijantu.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Da sam znao da su Francuzi specijalno u moju Lagunu ugradili tri puta jeftiniji deo nego u bilo koju drugu, ne bih je svojevremeno platio ni 300 Evra, a ne 12 000... Ko ima viška kose neka ga i šišaju, a stojim iza toga do je cena od 1007 Evra za bilo koji Renoov zamajac, ordinarna glupost, ne tih "ovlašćenih" servisa koje "zovete", već onih koji je plate ili, što je još gore, šire takve dezinformacije!
Daćeš mi obavezno brojeve telefona tih "servisa" gde je zamajac za bilo koju Lagunu 1007 Evra! Da pitam i ja... Možda je i kod njih cena naprasno pala tri puta pa kupim kod njih..!
Ja sam samo okrenuo jedan od poznatijih ovlašćenih zastupnika i servisera za Reno u Novom Sadu, gde je samo moj otac kupio dva nova automobila, a o prijateljima i poznanicima da i ne pričam (ogromna cirkulacija automobila, ne samo kroz servis nego i kroz prodaju) i za koje ne važi da su baš jeftini, pa mi se cena uklapa u cenu iste stvari i kada su u pitanju isti delovi za, npr. Forda i neke druge automobile. Primera radi, iz prve ruke, cena plivajućeg zamajca kod Mondea III, sa svim propratnim delovima uključujući, lamelu, korpu, druk ležaj itd je tačno 54000 dinara, plaćeno pre tri dana.
Nemam nameru da se sa bilo kim raspravljam, samo želim da sprečim izlive dezinformacija. A ljude koji ovde dolaze po informaciju ili savet, koliko je god moguće oslobodim nepotrebnog nerviranja kroz koje sam i ja prolazio dok sam čitao gore ispisane postove o astronomskim cenama BG Renault servisa i delova...
Druze, evo ti primer koji potisujem 100%, doduse neradi se o renou ali se radi o citroenu:
1. Citroen C5 2.0 HDI 90KS nema plivajuci zamajac i za taj auto se prakticno u veku radnom nikad ni nemenja klasican zamajac
2. Citoren C5 2.0 HDI 110KS ima plivajuci zamajac i on strada kosta oko 1000E originalan ili oko 800tinak eura "neoriginalan"
Autmobili su istog godista razlika je samo u 20ks... Normalno prilikom kupovine polovnog automobila ja bih bio daleko srecniji ako nabodem ovog slabijeg...
Plivajuci zamajci su izvakana prica, uzasno su skupi, za Stila 1.9 turbodizela kostaju polovni oko 400tinak eura... sto kad dodas na trosak lamele, korpe i druk lezaja od oko 200-300E i naravno rad majstora, to ispadne stvarno oko 1000E....
Mada sad kad pogledah pale cene, pale cene, za ove pare ima licno da odem po njega u London, da platim kartu i boravak u hajatu i da me izadje jeftinije...
Sad videh tvoj post i eto, šta da kažem... Pale cene..!? Nisam siguran da su pale tri puta, ali dobro... Naši svakako deru, ali baš toliko..., nisam siguran...!
Ne znam jel problem da mi se daju brojevi telefona tih servisa gde je nov zamajac za Lagunu II dCi 1007 Evra!? Kivan sam što se ovde prosipajaju totalne dezinformacije i jako bih voleo da mi se daju brojevi telefona tih prodavaca, pa da se i sam uverim u isto ili suprotno..! Ako ste u pravu, da skačem od sreće što su delovi za Renoa u Novom Sadu, u ovlašćenom servisu jeftiniji tri puta nego u Beogradu, pa da mi bude dodatno drago što je tako i što vozim Lagunu II dCi iz 2003-e.
Stiče se utisak da su ljudi srećni da je, na primer jedan takav deo, za jedan noviji auto tooolikoo skup. Kanda im je tako lakše da prebole nemogućnost da imaju nov auto jer su, kao, delovi i održavanje za nova kola jako skupi..!? To apsolutno nije tačno. Tačno je ako se cene delova i servisa uopšte porede sa automobilima tipa Opel Kadett, VW Golf 1,2, ili čak naš ponos i dika Yugo!
Ja sam mislio da je takva filozofija zamrla krajem devedesetih, ali izgleda da još živi... Najbolji auto je nov auto, a ovo o čemu mi ovde razglabamo je čista nužda, tako da bih voleo da su delovi, a posebno novi automobili daleko pristupačniji svima i da se ovakvi forumi tiču više testova i karakteristika taze lansiranih automobila nego krpljenja prastarih ili malo novijih...
Druze, gresis, auto koji vozis pripada generaciji starijih automobila. Nastao je koncepciski s kraja 90tih, kao model izasao je pocetkom 2000tih. Sto se tice tog motora i odrzavanja - cene, ako ga poredis sa lagunom 1 koja je izasla pocetkom 90tih, odrzavanje lagune 2 je daleko skuplje. Pojavili su se u seriji dva kvarovi nepoznati za seriju 1. Kvarovi na ubrizgavanju godiva (pumpa, brizgaljke, pumpa u rezervoaru) bili su gotovo nepoznati u seriji 1. Ti kvarovi su otklanjani za daleko manje para cak i kada bi se pojavili.
Horor price o karticama za lagunu 2, o kvarovima na ubrizgavanju goriva o lukas pumpama... Nisu to izmisljeni kvarovi i zelja nekog da omalovazi auto kao takav.
Kvarovi na plivajucem zamajcu u seriji 1 nisu ni postojali (plivajuceg zamajca nije ni bilo). Zamena seta kvacila zavrsavala je sav posao...
Kada poredis cene odrzavanja i cene popravki kvarova izmedju serije 1 i serije 2 (svaka serija u svoje vreme naravno), ispada da je serija 1 bila daleko pouzdanija i jeftinija za voznju od serije 2.
Forum sluzi za razmenu misljenja i iskustava. Ja sam ovaj forum shvatio kao mesto gde mogu da potrazim pomoc od ljudi koji su imali isti problem kao i ja. Kao mesto gde se mogu naci korisne informacije....
I za kraj Telefon: 011 201 8032 HIT AUTO Novi Beograd, trazio mi je za pumpu goriva za 1.8 motor sa zamenom skoro 400EUR-a. Pumpu sam nasao za 60 EUR-a i sam je zamenio jos pre skoro tri godine i sluzi me odlicno (sve ukupno trajala je zamena nekih 15-20 minuta). Toliko o cenama delova i majstorima u ovlascenom servisu...
Comment