1.2 16v sa 6 brzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

wtf!?!

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

Originally posted by kole
      Mora da ti je potrošnja baš fina kad ga tako šaltaš?
      Potrošnja nije bitna stavka kod takve vožnje...
      Naravno da će biti veća, i to ne treba uopšte spominjati...

Comment

• Lord_o21
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2006
        • 494
        • Novi Sad

Originally posted by reaper_HGT
        wtf!?!
        bregasta, zamajac, glava... itd, itd...
        ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• reaper_HGT
          CBC Senator XXL
          • 05.09.2007
          • 888
          • Beograd

ne to nego kako bez blokade? skinuo si skroz? uvek me to zanimalo, shta kad nema blokade?

Comment

• yamahapsr2100
            CBC Početnik
            • 22.09.2010
            • 6
            • Cacak, Srbija

Re: 1.2 16v sa 6 brzina

Originally posted by nidza
            Provereno 1.2 16v 6-speed ide kao leš i načisto drugi auto je u pitanju. Ne znam koliko je ispravan bio, ali volan, menjač, papučice, sasvim drugi auto u odnosu na JTD.
            Uz svo duzno postovanje svim posetiocima ovog fenomenalnog foruma, moram jasno i glasno da naglasim da je ovo krajnje proizvoljan i subjektivan komentar, koji jos gore - neodgovora ni priblizno u stvarnosti cinjenicama niti iskustvu bilo koga ko je imao prilike da vozi ovaj auto duze od 10 minuta. Nidza ti si mozda stvarno seo u mnoogo los komad ako je to tvoje iskustvo. Ja vozim sada taj auto, nefavorizujem ono sto je moje ili bilo sta, nevezujem se za tipove, vrste, i klase automobila, a vozackog iskustva imam dovoljno i po godinama, i po kilometrima, a i po vrstama automobila koje sam vozio
            - porodicno ili poslovno.

Dakle rezime - ovaj tvoj komentar je cista neistina i puka dezinformacija, koja se mozda ogrezla u tvom ocigledno losem iskustvu sa verovatno totalno losim komadom auta, ali to nije u redu javno predstavljati kao ukupan i zvanican opis ovog, ili bilo kog drugog automobila.

Ovaj auto zasluzuje veeliku paznju i opravdava to i izvan ocekivanja.
            Fiat je definitivno sa Stilom, (u bilo kom obliku - pogotovo jtd), napravio izuzetno ozbiljnu seriju automobila u klasi(ama), i treba da se ponosi time.

Pozdrav

Comment

Working...
            X