ok, samo ne znam sta bi ta moja bivsa telefonka imala da trazi pored ovih petokraka koje sam menjao posle?!

telefonke gore na slici nisu ruzne, (sto se mene tice to su mi zenske felne, koje su napravljene za one "lep mi je auto, ja tu nista ne bi dir'o") daleko su od neke agresivne varijante, (znaci za pijac
) mnogo potopljene unutra - pravio sam distancer od tacno 20mm da bi se dobio fazon, (10mm uopste nije malo kad se gledaju dimenzije i luftovi na automobilu a kamoli 20mm) i jos jedna stvar - mozda ja gresim ali za ovako ostre linije auta mi se ne slazu blage felne, znaci mora i ona imati coskove po sebi ili neki dobar falc ili vec...
jos nesto o telefonkama...
zasto su posebne - odlicne telefonke radjene za GTA verziju, sa ostrim oivicenim otvorima?
odgovor je upravo to na sta pokusavam da te navedem...
ali dobro, svako od nas je rekao sta je hteo, ja i dalje ostajem pri svome...

telefonke gore na slici nisu ruzne, (sto se mene tice to su mi zenske felne, koje su napravljene za one "lep mi je auto, ja tu nista ne bi dir'o") daleko su od neke agresivne varijante, (znaci za pijac

jos nesto o telefonkama...
zasto su posebne - odlicne telefonke radjene za GTA verziju, sa ostrim oivicenim otvorima?
odgovor je upravo to na sta pokusavam da te navedem...
ali dobro, svako od nas je rekao sta je hteo, ja i dalje ostajem pri svome...

Comment