Felne za 145, sa cega jos pasu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

ok, samo ne znam sta bi ta moja bivsa telefonka imala da trazi pored ovih petokraka koje sam menjao posle?!

telefonke gore na slici nisu ruzne, (sto se mene tice to su mi zenske felne, koje su napravljene za one "lep mi je auto, ja tu nista ne bi dir'o") daleko su od neke agresivne varijante, (znaci za pijac ) mnogo potopljene unutra - pravio sam distancer od tacno 20mm da bi se dobio fazon, (10mm uopste nije malo kad se gledaju dimenzije i luftovi na automobilu a kamoli 20mm) i jos jedna stvar - mozda ja gresim ali za ovako ostre linije auta mi se ne slazu blage felne, znaci mora i ona imati coskove po sebi ili neki dobar falc ili vec...

jos nesto o telefonkama...
    zasto su posebne - odlicne telefonke radjene za GTA verziju, sa ostrim oivicenim otvorima?
    odgovor je upravo to na sta pokusavam da te navedem...

ali dobro, svako od nas je rekao sta je hteo, ja i dalje ostajem pri svome...

Comment

• veXon
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2006
      • 571
      • Beograd, Vozdovac

ala ste vi odlutali i otisli u totalni off, pa covek je trazio konktretan odgovor a vi razvezli o eleganciji, brutalnosti i ko zna o cemu jos...
      ako ste hteli da se raspravljate o tome mogli ste da otvorite novu temu, mada sumnjam da bi opet doslo do nekih carki i da bi vrlo brzo letela pod kljuc... pa sad kad ste svi toliko offirali, moram i ja da kazem svoje misljenje.. u potpunosti se slazem sa Milosem cak sta vise mislim da je veliki broj alfinih felni ruzan... to je moje misljenje i imam prava na njega...ima stvarno mali broj fabrickih felni koje bi pozeleo na svojim kolima... najveci problem je po meni sto felna uglavnom nije pratila ostalu liniju automobila... kao da nisu isti ljudi dizajnirali i odlucivali kakvu ce felnu staviti na koji model... druga stvar je upravo ta o kojoj je milos pricao, ete je toliko veliki da jedna 155 koja ima poprilicno veliko ****, kada se pogleda od nazad deluje najblaze receno smesno... ko slon na dve cackalice...

ps. boki nemoj da se ljutis, ali mislim da je ovo smesno sto si rekao da brendovi kao mercedes, bmw, audi, peugeot i jos po neki kopiraju neuspesno alfine modele felni... em sto ima mnogo lepih felni u izvodjenju istih fabrika em sto ne mislim da alfa pravi toliko lepe felne da bi ih neko kopirao... izvinjavam se ako sam te mozda lose shvatio sto se tice ovoga....

Comment

• flugzeug
        CBC Član
        • 17.05.2006
        • 98
        • Beograd-Banjica

Evo ja nasao ove, trazi 200 e! Inace bez guma su. Slika je naravno sa neta, ali su iste takve! Sta mislite da li trazi mnogo? Jer kada uracunam i gume koje treba da kupim, a to su 15", izaci ce me preko 350e(naravno ako su u pitanju nove gume)!
        sto brze to bolje

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Nebih da pametujem mnogo ali mislim da ovakve nevrede vise od 150,u nekom pristojnom stanju(bez guma).Btw,na 155 lepo pasu (po meni),na 145 ih jos nisam video.No,cujmo i druge ...

Comment

• flugzeug
            CBC Član
            • 17.05.2006
            • 98
            • Beograd-Banjica

A jos nesto, pod pretpostavkom da ih kupim, trbace mi novi srafovi, mislim, pa zna li neko gde mogu ih mogu naci?
            sto brze to bolje

Comment

• Gumetina
              Banovan
              • 12.12.2004
              • 1082
              • Novi Sad

Originally posted by flugzeug
              Originally posted by spanjeli
              @Milos Skoro se u potpunosti slazem sa tobom da postoje mnogo bolje felne od alfinih ali je ovo daleeeko od ruznog
              Originally posted by spanjeli
              E, ovo su divne felne!!!! A, kako ubacis slicicu da bude ovde?

pa ja od sveg jada ovakve felne teram na jugu, platio sam sve 4 130e na fiat lancia otpadu u futogu... ima ih na tone...

nadji neke supertourismo ili slicno, ne daj 200e za stock felne

Comment

• GT
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2006
                • 337
                • Beograd

Da ne raspredamo pricu...

Mislim da je 200 eura mnogo, pa cak i za originalne felne! Sta bi sa onima sto prodaje duxi-kg, on kaze u izvrsnom stanju, cini mi se oko 150 eura, plus su sa krugovima, jako zanimljive i naravno originalne sa QV, ne svidjaju ti se ha?!
                "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• veXon
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2006
                  • 571
                  • Beograd, Vozdovac

A jos nesto, pod pretpostavkom da ih kupim, trbace mi novi srafovi, mislim, pa zna li neko gde mogu ih mogu naci?
                  srafovi ti odgovaraju od jugica... dakle u prvi ap sport i trazi srafove za alu felne... taj sraf je duzi od onog za celicne i ima levkasto podnozje glave...
                  posto sam imao dosta iskustava sa srafovima, mogu ti samo reci da ni slucajno ne stavljas srafove za celicne (cak ni privremeno, cak ni ako ljudi to stavljalju..) ako zelis "originial" srafove imas ih u cvijicevoj po duplo vecoj ceni... postoji i treca varijanta a to je pravljeni srafovi... ako se odlucis za tu varijantu poslacu ti na pm neme brojeve telefona...

Comment

• Milos
                    CBC Senator XXL
                    • 12.05.2005
                    • 700
                    • Beograd, carraburma

BREZON = MAMA

Comment

• Nigy
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2006
                      • 921
                      • BGD

Da, al' kad brezon postane kratak, onda mos' se 'bes...

Originally posted by Jovana
                      Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• flugzeug
                        CBC Član
                        • 17.05.2006
                        • 98
                        • Beograd-Banjica

Zvao sam, evo cena: U AutoStilu 200 din komad,sto mu dodje 3200din za 16 komada, a u AP sportu 900 din 4 kom + kljuc, ne znam sta su hteli da mi kazu sa tim "kljuc". Na otpadu 30 evra 16 kom. Eto pa sad vi vidite koliko kosta kupovina alu-felni bez srafova i guma. Izadje skupo ko sami djavo.
                        sto brze to bolje

Comment

• flugzeug
                          CBC Član
                          • 17.05.2006
                          • 98
                          • Beograd-Banjica

Originally posted by GT
                          Da ne raspredamo pricu...

Mislim da je 200 eura mnogo, pa cak i za originalne felne! Sta bi sa onima sto prodaje duxi-kg, on kaze u izvrsnom stanju, cini mi se oko 150 eura, plus su sa krugovima, jako zanimljive i naravno originalne sa QV, ne svidjaju ti se ha?!
                          Pa, ne znam! Nisu mi bas nesto, naglaseno su mi nekako retro. Podsecaju me na neke Alfine pocetke. Suvise brate krugova.Ovo je naravno samo moje misljenje, nadam se da nece opet da pocne prepirka.
                          sto brze to bolje

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

pa ja od sveg jada ovakve felne teram na jugu, platio sam sve 4 130e na fiat lancia otpadu u futogu... ima ih na tone...
                            Ako tamo ima iste kao moje felne za 130e ne razmisljaj nista odma ih uzmi,prelepo stoje Alfi 145,neces se pokajati,a i za te pare mislim da ne mozes naci bolje...ali ako hoces nesto ozbiljnije,onda ne uzimaj nista ispod 16"...
                            Originally posted by Sheta_Junior
                            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• flugzeug
                              CBC Član
                              • 17.05.2006
                              • 98
                              • Beograd-Banjica

Ne znam ni gde je to, covek se samo pohvalio. Nek tresne koji br. telefona pa da vidim imali jos toga.
                              sto brze to bolje

Comment

• Flavio
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2006
                                • 1926
                                • 012 Centar
                                • KaraWagon 1.4T.Spark

u AP sportu 900 din 4 kom + kljuc, ne znam sta su hteli da mi kazu sa tim "kljuc".
                                Verovatno su u pitanju sigurnosni srafovi.Ja imam to.Znaci,4 srafa(za svaki tocak po 1) i reducir tj. "kljuc" koji je sa jedne strane OK 19 a sa druge odgovara glavi srafa (na mom primerku,kupasta glava sa 3 neke rupice).

Evo,sad sam zvao Zastavinu prodavnicu.Duzi sraf,za alu felnu (od Yuga),40 dinara po komadu (jedna od opcija koju predlaze Mr.Veki) pa sad gledaj dalje.
                                Pozz

p.s.
                                Neznam da li bi uz felne trebalo da dobijesh i plasticne prstenove(za tacnije naleganje felne na rukavac) ili to ide samo uz univerzalne felne.Imaj i to u vidu .

Comment

Working...
                                X