Felne za 145, sa cega jos pasu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gumetina
    Banovan
    • 12.12.2004
    • 1082
    • Novi Sad

plasticni prstenovi trebaju samo za felne koje imaju drugi promer centralnog otvora od 58mm

ako uzimas alfine felne 99% je da ce da ti pashe centralni otvor te nece nikakvi prstenovi da fale...

srafovi za alu felne (jugove) ti za 40-50 din komad su dosta slabi, tj jedno dobro zatezanje i sledeci put vec mozes da kupujes nove...

za felne proveri kod Rasete u Futogu br je 063540143 ili kod Nese u Begecu, 0642565085

oni ljudi rasturaju ta kola i ne traze puno za felne, naravno potrebno je malo ubedjivanja, dovoljno ce biti da se opashete explozivom i udjete u servis

ja sam moje 4 platio 130e bez srafova i poklopcica sa znakom... bile su u extra stanju

p.s. broj nisam tresnuo da ne ispadne da nekog reklamiram a da to niko nije trazio

Comment

• flugzeug
      CBC Član
      • 17.05.2006
      • 98
      • Beograd-Banjica

Danke,Danke zvacu ih! Sto se tice srafova, nasao sam nesto na otpadu, traze 20 evra.
      sto brze to bolje

Comment

• fantom
        CBC Senator
        • 24.06.2005
        • 218
        • Subotica
        • Fiat 500, StreetKa

Raseta u Futogu je skroz ok, a ovaj u Begecu sarlatan ali pokusaj, ima svega...ako ovaj u Begecu "tresne" cenu slobodno mu ponudi koliko mislis da je stvar vredna
        Old school...

Comment

Working...
        X