Kolikok vidim ovde, ispade za Hondu naj jeftiniji menjac.
Koliko vredi menjac sa 5 brzina za Mercedes 190
Collapse
X
-
Pa ko je vozio mercedesa iz 80tih zna da su menjaci s 5 brzina prava retkost. Zbog toga mu je i ta cena. Mnogo je lepo 124 250D poterati i malo brze kad imas menjac s 5 brzina a on samo sapuce u petoj. Nazalost vecina ih je bila s 4 brzine i urlali su kad ih vozis brze od 120km/h.
Comment
-
-
Tek sad videh (lepo procitah
) pa to je menjac za benzinca, ona prica od gore vazi za diesel seriju 124 i 190tica...
Mali OFF: Imam i ja kompletnu glavu sa diznama za XM 2.0 perfektnu, anlaser, kocku, hp pumpu....
Ako vec skupljas pa da ti i ja prodam jeftino?
P.S. ti nevozis 190???
Comment
-
-
Sto sam ja mislio da ti vozis Audi
U tom slucaju odlicna kupovina!
Ja sam se jednom zeznuo i podlegao majstorskom ubedjivanju. Naime covek me ubedio da je bolje da remontuje mi menjac na eskortu 1.8D, kaze bar znas sta si uradio!!!
Umesto da kupim drugi za 100DEM, ja sam dao 200DEM u stari, izmenjao sve i sve mi riknulo posle 20.000km. Onda sam kupio onaj polovan za 100DEM i prodao auto posle 50.000km sa ispravnim menjacem!!!
Comment
-
-
Ja sam imao srece, ali inace je cena do 200e maximalno,zavisno od modela i godista.Originally posted by JNCKolikok vidim ovde, ispade za Hondu naj jeftiniji menjac.

Imajuci u vidu da su za Nemce jeftiniji delovi i odrzavanje, dao sam komentar kakav sam dao...ali vidim da nisam bio u pravu.
Bitno da je covek kupio i da je zadovoljan
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Automatike radi podosta ljudi. Prilicno su jednostavni za remont. Jedino treba izbeci prevaranta iz Sopota po svaku cenu. Neverovatno da i dalje opstaje. Ljudi mu i prete i jure ga pa i biju a on i dalje vara...
Nemoze covek nikako da se opameti...
Comment
-
-
Mercedes nije narodni nemac, uvek je Mercedes bio skup, pa tako i delovi i održavanje.Imajuci u vidu da su za Nemce jeftiniji delovi i odrzavanje
kod nas je opšta zabluda da kvalitet ne?ega malo košta a Mercedesi tada pravljeni su zaista kvalitetni što je dokazano na bezbroj primera u praksi širom sveta.
dakle, kvalitetni delovi nisu jeftini, pogotovu ne za premium nema?ke proizvodja?e. sli?no je i za druge preimum marke.
econo klasa je nešto sasvim drugo, i takvi modeli.
uvek su jeftiniji bar 3 puta...
nema veze direktnos a tvojim postom, ali sam primetio više puta da se neosnovano provla?i teza o jeftino?i prema geografiji što baš i ne pije vodu kada je re? o automobilima.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment