Pa ko je vozio mercedesa iz 80tih zna da su menjaci s 5 brzina prava retkost. Zbog toga mu je i ta cena. Mnogo je lepo 124 250D poterati i malo brze kad imas menjac s 5 brzina a on samo sapuce u petoj. Nazalost vecina ih je bila s 4 brzine i urlali su kad ih vozis brze od 120km/h.
Sto sam ja mislio da ti vozis Audi
U tom slucaju odlicna kupovina!
Ja sam se jednom zeznuo i podlegao majstorskom ubedjivanju. Naime covek me ubedio da je bolje da remontuje mi menjac na eskortu 1.8D, kaze bar znas sta si uradio!!!
Umesto da kupim drugi za 100DEM, ja sam dao 200DEM u stari, izmenjao sve i sve mi riknulo posle 20.000km. Onda sam kupio onaj polovan za 100DEM i prodao auto posle 50.000km sa ispravnim menjacem!!!
U kom ovlascenom servisu? Po mom iskustvu ima samo jedan covek kod nas koji to radi kako treba i ima originalne delove, i on se nalazi u Sopotu.Cena se krece od 500-800evra za potpuni remont
Kolikok vidim ovde, ispade za Hondu naj jeftiniji menjac.
Ja sam imao srece, ali inace je cena do 200e maximalno,zavisno od modela i godista.
Imajuci u vidu da su za Nemce jeftiniji delovi i odrzavanje, dao sam komentar kakav sam dao...ali vidim da nisam bio u pravu.
Kakve veze ima Hondin menjac sa menjacem za mercedes 190 ajde honda moderatoru reaguj prebaci se u neku drugu temu gde se uporedjuju takve stvari/cena- kvalitet-trajnost-pouzdanost/ pa ce mozda ti tvoji komentari o najeftinijem odrzavanju biti verovatno na mestu
Automatike radi podosta ljudi. Prilicno su jednostavni za remont. Jedino treba izbeci prevaranta iz Sopota po svaku cenu. Neverovatno da i dalje opstaje. Ljudi mu i prete i jure ga pa i biju a on i dalje vara...
Imajuci u vidu da su za Nemce jeftiniji delovi i odrzavanje
Mercedes nije narodni nemac, uvek je Mercedes bio skup, pa tako i delovi i održavanje.
kod nas je opšta zabluda da kvalitet ne?ega malo košta a Mercedesi tada pravljeni su zaista kvalitetni što je dokazano na bezbroj primera u praksi širom sveta.
dakle, kvalitetni delovi nisu jeftini, pogotovu ne za premium nema?ke proizvodja?e. sli?no je i za druge preimum marke.
econo klasa je nešto sasvim drugo, i takvi modeli.
uvek su jeftiniji bar 3 puta...
nema veze direktnos a tvojim postom, ali sam primetio više puta da se neosnovano provla?i teza o jeftino?i prema geografiji što baš i ne pije vodu kada je re? o automobilima.
Comment