Imam osecaj kad kocim da mi tockovi podrhtavaju to jest osecam vibracije tockova ili jednog ili vise, pa bi me interesovalo dali neko u Beogradu obradjuje diskove i gde.
Obrada diskova
Collapse
X
-
Da, da zameni ih, dzabe su i samo sto se ne ugrade sami.
Dali neko zna gde se i u kojoj radionici se mogu malo doraditi nije u pitanju nikakav termicki sok ili iskrivljenost samo bi hteo da ih malo obradim jer je auto stajao vise od godinu dana na parkingu i samo se povremeno pomerao pa sam posle tehnickog pregleda hteo da ih malo doradim i skinem rdju.
Comment
-
-
Obradice ih svaka masinska radionica, ako si vec odlucio da je to resenje problema.
I kako znas da su diskovi u pitanju i da auto trese od njih? Sta ima da se "doradjuje" na diskovima i skida rdja s njih?
Ako je auto stajao na parkingu duze vreme pa sada trese, pre ce biti da je stvar u gumama a ne diskovima...
Comment
-
-
Noz na strugu, odnosno glodalo na glodalici obicno skine malo vise nego sto je samo rdja tako da je to skroz sumnjiva rabota. Sta ostane posle? Rdja se posle prve kise ponovo stvori a od stajanja posle deset dana vec ima fleka na disku ako je auto na ulici.
I to za sitnu lovu koliko kosta par Brembo diskova. Ne znam. Meni nema svrhe u prakticnom smislu.
Sve to skidanje, zezanje. Zasto?
Pristalica sam da se ugradjuju kvalitetni delovi a ne da se non-stop imaju prljave ruke osim ako neko ne uziva u tome jer nema druga posla pa se zabavlja ko zaludna baba.
Cak i ako disk ima onaj "zub" po obodu nova plocica veoma brzo legne na njega jer je obicno veoma uzan i posece brzo plocicu na tom mestu.
Ako je velika pohabanost ne gine zamena diskova svejedno.
Osnovno je da se prvo izmeri stanje i uporedi sa fabrickim preporukama za zamenu diska. Disk moze da tera znatno duze od te norme ali je to margina sigurnosti i trebalo bi da se striktno postuje.
E tu smo sada kod polemike da li je pametnije koristiti prasnjave mekane plocice koje se brzo trose ili one "bolje" koje vise jedu diskove i uglavnom bolje koce posebno na vruce.
Da bi se skinuo taj zub sa diska ne treba ni majstor ni strug ni glodalica vec to moze svako sam pazljivo da izbrusi brusilicom ili kamenom na tocilu.
Ako je disk u zaista ocajnom stanju u smislu jako nejednake istrosenosti daljim skidanjem mesa se veoma otanji pa ta cela operacija nema bas neke svrhe jer takav disk moze da ne traje ni te jedne nove plocice.
Treba proceniti stanje a za to treba iskusan majstor i ne treba ni da se skida tocak. Dovoljno je da se opipa prstima i da se vidi koliko je sati cak i bez ikakvog merenja. Nije to nikakva nauka.
Najveca je muka ako je disk kriv. To veoma cesto znaci iskljucivo bacanje. Ne samo sto ne moze da se poravna (nekad i moze) jer ima mesa za to vec zato sto je to sve raskaljeno i nije ni za sta vise takav disk.
Comment
-
-
skoro je jedan clan foruma dobio polovne diskove zadrjale do pijacnih poslastica i samo ih je potopio u rastvor protiv rdje i sam kaze da su ko novi sada
zbog zadrjalih diskova ne moze da trese"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Comment
-
-
Veceras sam upravo isao ponovo na tehnicku kontrolu za rucnu kocnicu, i tip mi kaze da prilikom postepenog noznog kocenja na prednjim tockovima se pojavljuju vibracije. Drugi, koji isto radi sa njim dodaje da moze da se desi da kod glavcine tocka, ukoliko se pocepa manzetna, pa da mast iz zgloba usled okretanja poluosovine padne na disk i prouzrokuje vibracije jer kako mi rece kad pritisne pedalu skroz tocak se zakoci pritisci su dobri i na instrumentu. Prosao sam kontrolu i bez problema. Pogledacu prednje tockove i poluosovine i manzetne sutra da bi se uverio dali je to u stvari ili nesto drugo.
Comment
-
-
Ja sam to radio u Vlaškom polju kod Mladenovca, ima radnja Reli imam i njen telefon, odem i čovek sredi kočnice nema da se mučiš i petljaš. On ima i taj strug za paralelnu obradu, ako ti nevalja pločica ili disk sve ima kod njega. To ti je blizu beograda a čovek je korektan sa cenama.
Comment
-
-
Evo danas sam skinuo diskove i u stvari problem je bio u kljestima koja su blokilara i zato se disk malo setao ali sam ga posle odglavljivanja i ponovnog podmazivanja ponovio namestio i sad nema nikakvih anomalija.
U stvari pre toga sam skidao tockove jer sam namestao nove donje viljuske i prilikom stezanja zbog blokiranih kocionih kljesta disk nije mogao da da legne kako treba na glavcinu po je u stvari to uzrokovalo vibracije jer disk nije bio pod 90° u odnosu na osu tocka.
Comment
-
Comment