Ja bi samo prokomentarisao naslov poruke.
Diskove je moguce obradjivati (i treba) onako kako je to propisano.
Ne pricam napamet, za vreme studija sam 6 godina vozio taxi u BG, i presao sasvim dovoljno kilometara, potrosio silne plocice i diskove, a imam i mašin-bravarskog iskustva.
Kolege koji pričaju o pokrivljenim diskovima zbog "termošoka" savetujem da bolje biraju diskove koje ugrađuju. To što neko kupi brembo original i plati skupo ne mora da znači da je to i dobio. Lično sam devedesetih nekim distributerima dovozio iz Pazove naštampane kutije za originalne delove koje su donosili iz Grčke, Turske, Mađarske i ko zna odakle.
Za malo iskusnije evo nekih zapažanja pa procenite sami.
Diskovi se po pravilu prave livenjem, od gusa. Posle se mašinski obrađuju na mere. Dobar gus, sa dovoljno tvrdoće (nov disk) ne sme da pokaže tragove obrade na kočionim površinama niti na površini koja naleže na glavčinu. Mogu samo da se naziru kada se gleda naspram svetla. Dobar gus je sitnozrnaste strukture, nema klasičnog špana kod obrade već se mrvi u prah i zbog toga i ostaje relativno grub (rapav) i ne vide se prolazi noža. Mogu da se vide ako je posmak prilikom obrade veliki i to je opet dokaz lošeg tehnološkog procesa obrade, tako da ih u svakom slučaju obiđite. Dobar disk, operite (odmastite) razređivačem, pokvasite vodom i mora za manje od pola sata da počne da rđa. Disk od takvog materijala nema krivljenja kod "termošoka" eventualno da se usija i počne da svetli pa onda direktno pod vodu ali će u tom slučaju da pukne pre nego se iskrivi.
Diskovi od "gvožđa" mekšeg liva, kakve nutkaju po Bubanj potoku i većini prodavnica, koji sijaju na sve strane i glatki su na svim površinama (sijaju se svuda i gde je odlivak i gde je obrađivano) i koštaju do 2000din su definitivno promašaj. Jasno se vide tragovi obrade, ne moraju da trpe nikakve šokove, stavite ih na ringlu, ugrejte i polako ohladite, stavite lenjir preko njih i gle čuda!!!
Diskovi koji su na vozilu prešli 100.000+Km, nisu tresli ranije (uz uslov da nisu pojedeni ispod neophodnog minimuma) su definitivno diskovi od dobrog materijala i preporučujem svima da ne eksperimentišu nego ih obrade, ali kod strugara koji ZNA POSAO!
Prijatelji koji su kupovali "neke" nove diskove su posle par meseci imali anomalije. Kome god sam mogao obradio sam stare, vratio ih i u zdravlju i veselju vozio jos dugo.
Ne ubeđujem vas, iz najbolje namere prenosim svoja i tuđa iskustva. Analizirajte "istoriju bolesti" vašeg ljubimca pa odlučite.
Još da napomenem. Sa kočnicama nema igranja. Majstor koji zna ili servis sa debelim preporukama. Svačega sam se nagledao, svi su majstori, samo je retko ko od njih završio ikakvu školu sličnog smera ili nekoliko godina radio kao šegrt kod renomiranog majstora. Vodite računa, vozite vašu decu, i prolazite pored naše dece. 1000-2000 dinara uštede??? Nije vredno.
prijatelju potpuno se slazem sa tobom ali mentalitet je mentalitet.samo da te ispravim diskovi se po pravilu ene obradjuju na strugu vec bruse na brusilicama.
samo da te ispravim diskovi se po pravilu ene obradjuju na strugu vec bruse na brusilicama.
Inicijalna obrada je apsolutno na strugu, uzmi bilo koji disk i zagledaj za tragove obrade. Istina, finalna obrada, ali SAMO frikcione povrsine, se radi na aksijalnoj egalizirki da bi se u startu dobile glatke povrsine, jer je na glatkoj povrsini veci koeficijent frikcije. Umesto toga, (zato sam i napisao majstor koji ZNA POSAO, moze nakon obrade, posebnim nozem, da prodje jos jedan posmak od 1-2 stote, na 1000rpm, i dobije se sasvim zadovoljavajuca finalna obrada.
Naglasavam ponovo, moje iskustvo i moje razmisljanje, nije nesto sto izricito tvrdim da je samo tako i nikako drugacije.
Pozdrav
Imam jedno pitanjce, koje mozda ima malo veze sa temom, kolika je debljina mesa na Z10, pri kojoj su plocice zrele za zamenu?
Imam fabricke sa kojima sam presao oko 20.000km, nije da stedim, ali sam cuo da su kvalitetne, pa da ih ne bacim pre roka?
Cuo sam i neko previlo da se disk menja na 3 zamene plocica, poovim pricama, mozda je bolje da orginalni diskovi potraju sto duze...
A gde čovek da kupi dobre diskove ??? posebno za yugo ???
Ja sam kupio Brembo u renomiranoj firmi, AP sprot, stari tip. Bilo mi čudno jer su bili ekstremno jeftini (550 din po komadu) i napišem pismo u Brembo.
Ljudi mi odgovore, ako ima hologram (a ima) ako je taj i taj broj (bio je) to su ti diskovi, garantuju za kvalitet !?
Stavim NOVE PLOČICE TRW Lukas, diskove Brembo, teflonska creva (boban sajle) i sve je bilo ODLIČNO. Znači kočio je savršeno. Sada je drugi set Lukas pločica ali sam primetio da pomalo trese prilikom kočenja.
Naravučenije.
za te pare, treba menjati uvek i diskove i pločice cena kompletne zamen je 2000 dinara a prvi set pločica je trajao oko 30000 km !!!
Comment