gde nabaviti auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ace1
    CBC Član
    • 19.09.2007
    • 53
    • Bg

Re: gde nabaviti auto

Prijatelju ,ti mene ne razumes uopste.
    Ja te potpuno razumem da volis da das 200-300evra da kupis krsa da ti stoji u dvoristu , akcije i tako to.
    Treba da das 3000 do 5000 evra za igranje.To je da ga dovezes kuci , a onda da shvatis ostatak pricec koji sam pricao.
    Na ovom kompu nemam nijednu sliku,
    Automobili se nalaze u okolini Vrnjacke banje
    Ako si u prolazu sto kolegu iz lokala ne pitas da te sprovede
    Covek je bio.
    Zna o cemu pricam,okacio ti je sliku iznad to je taj model
    .1967
    Coupe, ne Fastback

Comment

• MILAN-POZAREVAC
      CBC Član
      • 16.11.2008
      • 68
      • pozarevac

ma razumem ja tebe ja ne bi nikad dao te pare za auto u koji tek treba ulagati
      mislim i niko i nece to da proda nece nikad u srbiji za te pare

Comment

• 911s [SK]
        CBC Senator
        • 21.11.2007
        • 242
        • Beograd

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

"...O ukusima se ne raspravlja " rece djavo i sede medj' koprive !
          Ja razumem Milan , covek hoce da kupi neki atraktivni auto , za malo para , da ga sredjuje i uziva u tome i na kraju da ga vozi . Inace , da se razumemo , svako sredjivanje kola je bacanje para . Sada koliko ko voli da baca , verovatno bi djavo imao i na to komentar
          Ja bih pravio repliku eskorta rs2000 ili mexic ili neku drugu rally varijantu ( ovakav , kao stoje na avataru 911SK ) . Auto moze da se nadje za 200-300 e , delovi pasuju do gomile fordova i nisu skupi . Ostalo je da se karoserija pedantno sredi i ofarba i neke lepe felnice i uzivanje .
          U treba uzivati u voznji tih kola koja ste sklopili , voziti ih ... Ja sam svogtaunusa terao u kanjon Tare na rafting , na more , na skijanje . Mebl na sedistima sam pocepao uz svesrdnu pomoc lepseg pola .
          I nije mi zao kola , posto su mi podarila super trenutke. Sredicu ih ponovo , pa onda nova uzivanje i avanture...
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

jel ima ovaj mustang nesto sto se ne vidi, jel se naduvala farba negde ovo bi mogao da bude dobar driver, i to ne za neke nenormalne pare, naglasav driver, ne show car....

show car nisam siguran da bi se napravio i za 20 000 evra...

cekaj kao ne mogu da se srede papiri, posle smrti vlasnika radi se ostavina i onaj kome je auto ostavljen ili dodeljen dalje raspolaze ili je u pitanju neki drugaciji problem...

Comment

• OMP
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2004
              • 458
              • Krusevac

da ovo je bas taj bolji i kompletniji, vlasnistvo je mehanicara koji uglavnom radi alfe, vozio se pre 10ak godina i sad stoji, ne znam kad je ovo slikano tada je jako lepo izgledao, ne znam jel se prodaje a br. vlasnika ne mogu da nabavim....
              nisu u okolini Vrnjacke Banje nego u Krusevcu, inace ace1 sto se tice one alpine tesko da ce to jos izaci iz garaze, bar ne za jos 10ak godina, oni je vec rade ko zna od kad, mozda i preko 20 god. ,sad je uradjena nekih 95%, fale jos neke sitnice, priprema i farbanje ali njima se ne zuri jer imaju dosta posla pa ovo kad bude a nece skoro
              inace o ovom modelu alpine je rec...

a ima i jednu ovakvu zavrsenu i verovatno ce je prodavati, cini mi se 89 godiste
              Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

koliko alpina kao ta gornja ima kod nas, ja znam za dve,
                ovu

jis jednu sivu, ta siva je navodno losa prilicno, i kao su meni rekli njih vise nam kod nas....

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

i ja znam za tu NS a za tu sivu ne znam, i ima ova kod mene u KS, boja ne znam koja je bila obirom da je kupljena pre xx godina a vec duze vreme je u spric kitu

Comment

• MILAN-POZAREVAC
                    CBC Član
                    • 16.11.2008
                    • 68
                    • pozarevac

Originally posted by Van
                    "...O ukusima se ne raspravlja " rece djavo i sede medj' koprive !
                    Ja razumem Milan , covek hoce da kupi neki atraktivni auto , za malo para , da ga sredjuje i uziva u tome i na kraju da ga vozi . Inace , da se razumemo , svako sredjivanje kola je bacanje para . Sada koliko ko voli da baca , verovatno bi djavo imao i na to komentar
                    Ja bih pravio repliku eskorta rs2000 ili mexic ili neku drugu rally varijantu ( ovakav , kao stoje na avataru 911SK ) . Auto moze da se nadje za 200-300 e , delovi pasuju do gomile fordova i nisu skupi . Ostalo je da se karoserija pedantno sredi i ofarba i neke lepe felnice i uzivanje .
                    U treba uzivati u voznji tih kola koja ste sklopili , voziti ih ... Ja sam svogtaunusa terao u kanjon Tare na rafting , na more , na skijanje . Mebl na sedistima sam pocepao uz svesrdnu pomoc lepseg pola .
                    I nije mi zao kola , posto su mi podarila super trenutke. Sredicu ih ponovo , pa onda nova uzivanje i avanture...
                    ja ga hocu ali 5 000 su brate pare za auto u koji tek treba ulagati ja volim to ali ne preterujem u tome zadovoljio bih se i capriem mk1 ili opel mantom za pet hiljade mogu oba da imam sredjena
                    ipak cu ja nastaviti sa vw

Comment

• OMP
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2004
                      • 458
                      • Krusevac

pa ne znam sto ne uzmes onaj capri, danas su mk1 retki a deluje kao dobra osnova za rad

Comment

• MILAN-POZAREVAC
                        CBC Član
                        • 16.11.2008
                        • 68
                        • pozarevac

pa onaj capri je od mog druga i on nece da ga prodaje nikom osim da ga ja uzmem to mi je uvek sigurno ali mora odmah da se radi a ja sam toliko toga zapoceo da sam pun jos bar dve tri godine tako da bih voleo da nadjem capri koji nije potrebno odmah da se radi vecd a mogu malo da se vozim

Comment

• 911s [SK]
                          CBC Senator
                          • 21.11.2007
                          • 242
                          • Beograd

Originally posted by luci
                          jis jednu sivu, ta siva je navodno losa prilicno, i kao su meni rekli njih vise nam kod nas....
                          Ima još jedna siva, da li je to ta ista na koju ti misliš - ne znam, ovva stoji u dvorištu pored Moderne garaže u BG-u.

Originally posted by MILAN-POZAREVAC
                          tako da bih voleo da nadjem capri koji nije potrebno odmah da se radi vecd a mogu malo da se vozim
                          To ćeš jako teško naći, ako i nadješ neće biti neka normalna cifra, ljudi se ovih dana nešto mnogo lože na Caprije, zašto - ni to ne znam, uopšte ne kapiram šta je toliko specijalno što se tih kola tiče osim izgleda (ovo pogotovo važi za Mk1).

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Ajde se iskulirajte sa tim limarima i farbarima i abnormalnim cenama...Mozda vas klepaju po BG ali ovde kod mene konkretno ima vise ljudi koji rade kvalitetno a za upola manje para...

Nismo mi Amerikanci pa u skladu stim mozemo i sve jeftinije da odradimo, naravno ako se zasucu rukavi a ne da se za svaku sitnicu ide kod majstora...

Ja licno sam u poslednje vreme jako oldschool po pitanju kola tako da mi padaju ovakve ideje na pamet, samo gde naci dovoljno kul Italijana a da se nije raspao i istrulio???

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

stari italijan a da nije truo je raritet i na moju veliku zalost...

Comment

• Van
                                CBC Senator XXL
                                • 16.02.2007
                                • 1425
                                • Nbgd

="911s [SK] , ljudi se ovih dana nešto mnogo lože na Caprije, zašto - ni to ne znam, uopšte ne kapiram šta je toliko specijalno što se tih kola tiče osim izgleda (ovo pogotovo važi za Mk1).
                                Verovatno zato sto se nisi vozio u kapriju ( a da nije lesh ) ... Vecina njih se vuce po putu , a jako je malo onih modela zbog kojih je capri i dobio svoju reputaciju .
                                Kapri Mk I je skroz u hromu => oldtimer
                                ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

Working...
                                X