gde nabaviti auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 911s [SK]
    CBC Senator
    • 21.11.2007
    • 242
    • Beograd

Re: gde nabaviti auto

Originally posted by Van
    Kapri Mk I je skroz u hromu => oldtimer
    Ali ima još toliko oldtajmera....
    Još kad vidim da su im u opciji Capri Mk1 i Manta A, tek onda mi bude muka... Još kad bi u ovaj prvi da ubacuju neki turbo motor iz Opela (ima i onih koji kod nas u Mk2 stavljaju 2.0 iz Calibre mentoli)

Originally posted by srdjan_p
    Ajde se iskulirajte sa tim limarima i farbarima i abnormalnim cenama...Mozda vas klepaju po BG ali ovde kod mene konkretno ima vise ljudi koji rade kvalitetno a za upola manje para...
    Nismo mi Amerikanci pa u skladu stim mozemo i sve jeftinije da odradimo, naravno ako se zasucu rukavi a ne da se za svaku sitnicu ide kod majstora...
    Ma da, kod nas sve može jefitinije da se uradi, a da pritom bude isto toliko i kvalitetno. Nisi ti ni video kvalitetnog limara (nisam ni ja da se ne lažemo), a vidim da svako ima rodjaka koji u selu radi limariju najbolje i baš je extra majstor. Ovde je reč o limarima koji rade 40 godina star auto koji na kraju treba da vredi 30+ hiljada evra, a nije reč o šus-pleh majstorima koji krpe Yuga ili trulog Fiata.
    Nisi iz te priče, ne znaš šta se radi i nemoj da se mešaš.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Pazi svako bi neki atraktivan auto iza perioda kad je on bio mlad , a to su mahom sportski automobila . I ja bih bmw 3.0 Csi , ali to kosta .... a kaprija , kao sto vidis , mozes da nabavis za 300 e . I da das jos 1000 da ide i jos pride na look koliko ti je volja ... A i Manta A je lep auto .
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Originally posted by 911s [SK
        ]

Ti mene poznajes ili sta? Na osnovu cega si zakljucio da ja nemam pojma i da nikad nisam video kako rade profi limari i farbari?

Stvarno ajde malo iskuliraj...A sobzirom da vidim da si svez na forumu mislim da nemas pravo da bilo kome kazes sta da radi i da li da se mesa ili ne...

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

Da ne kvarimo Milanu temu, svako ima svoje misljenje i nema razloga da se neki ljudi omalovazavaju narocito ako ih ne poznajemo! Ja mislim da Milan moze veci deo limarskih poslova da odradi sam ili uz pomoc prijatelja (videli ste T1 kako je odradjen). Milan ima iskustva i zna sta hoce! Moje misljenje je da je 200-300 evra ipak mala suma za nesto sto ima potencijala! Ja sam ti obecao da cu da se potrudim i potrudicu se, uveliko trazim nesto sto bi tebi odgovaralo! Capri je ipak cesci kod nas pa ces ga lakse naci a to je auto za respekt i ako se solidno sredi sluzice te dobro s obzirom na to da nece da ti bude jedino prevozno sredstvo!

Comment

• 911s [SK]
            CBC Senator
            • 21.11.2007
            • 242
            • Beograd

[quote=srdjan_p]
            Originally posted by "911s [SK
            ":31u4gc1o]

Ti mene poznajes ili sta? Na osnovu cega si zakljucio da ja nemam pojma i da nikad nisam video kako rade profi limari i farbari?

Stvarno ajde malo iskuliraj...A sobzirom da vidim da si svez na forumu mislim da nemas pravo da bilo kome kazes sta da radi i da li da se mesa ili ne...[/quote:31u4gc1o]
            Šta da iskuliram? Da prestanem pričati priču drugačiju od vaše? Šta moj mali staž na forumu znači, da ja nemam pojma? Nisam znao da se na forumima uči limarija i kako se šta radi. Nasmejao si me ovim dobro.
            Ovde vidim da ko god priča nešto drugačiju priču od većine, odma biva karakterisan kao nervozan, ****** ili nešto treće.
            Iz tvoje priče se vrlo lako da zaključiti da nisi nikad radio neki tako skup i pritom mator i loš auto. Dodješ i kažeš da oladimo sa astronomskim cenama limara - pa ne pričamo mi ovde o Yugu pobogu! Ti si izgleda malo (loše) upao u diskusiju, očigledno nisi dobro ukapirao o čemu je ovde reč...
            Ili možda jesi prisustvovao nekim seljačkim varijantama limarije? Kao i svi, naravno.
            Ovde čim pričam nešto drugačije od vašeg mišljenja - ispade da vas vredjam. Navedite mi gde sam nekog konkretno uvredio.

S obzirom da Caprija ima relativno dosta s obzirom na njihove godine, onda se ne isplati uzimati nekog mnogo lošeg za rad. Za rad se uovom slučaju uzima neki mnogo dobar, a lošiji se ostavljaju za delove. Koliko je taj crveni dobar - može se zaključiti samo 5% sa slika, ostalih 95% se može videti jedino uživo i detaljnim zagledanjem.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Vidjao sam ja svasta da se radi ali ne bitno, sta god rekao ne vredi jer si ti izgleda jos jedan mudrijas kojih je bilo x ovde na forumu...Staz na forumu naravno ne znaci da ti nemas pojma, ja tebe ne poznajem i ne znam sta i koliko znas...To je znacilo da malo iskuliras jer si prvi poceo da se kacis sa svima i da si sad ti najpametniji i da si uvek u pravu a "najmladji" si ovde...NHF

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Poenta moje izjave je bila da definitivno MOZE za mnogo manje para da se odradi to sve...

Comment

• MILAN-POZAREVAC
                  CBC Član
                  • 16.11.2008
                  • 68
                  • pozarevac

to arso prijatelju
                  cenim svacije misljenje ali mrzim da ljudi koji iza sebe imaju farbanje poni bicikle cetkom i farbom za drvo pricaju o restauraciji vozila tako da bi prvo trebali da pokazu nesto sto su napravili ili odradili pa onda da se prave pametni
                  pogotovo kod starih auta kad ga vidis jedno a kad pocnes da ga radis druga prica
                  sledece nedelje pazarim capri ili mantu za godinu dana napravicu ga da se userete!!! hvala na pomoci

Comment

• luci
                    CBC Senator XXL
                    • 13.03.2006
                    • 1103
                    • odzaci

@911
                    brate imas stav kao da si prevejani restaurator jaguara i bugatti-ja, koji ima 60 godina... decko ti jos nemas ni vozacku dozvolu spusti loptu malo...

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Ajao...sve mi je jasno...

Comment

• 911s [SK]
                        CBC Senator
                        • 21.11.2007
                        • 242
                        • Beograd

Originally posted by luci
                        @911
                        decko ti jos nemas ni vozacku dozvolu spusti loptu malo...
                        Ti vidiš da ja nemam vozačku, a ja vidim da ti imaš američki auto.

Originally posted by srdjan_p
                        Poenta moje izjave je bila da definitivno MOZE za mnogo manje para da se odradi to sve...
                        Može, naravno, ali sledeće pitanje je - kako? Sigurno ne mnogo dobro.

Comment

• luci
                          CBC Senator XXL
                          • 13.03.2006
                          • 1103
                          • odzaci

moja greska, imas dozvolu, izvinjavam ti se, ali to ne menja stvar arogantan si i bezobrazan...
                          u pravu si nemoze auto da se napravi bez 30k evrica... najmanje..

Comment

• Arsa
                            CBC Senator XXL
                            • 25.09.2007
                            • 345
                            • Nis
                            • MBw210, BMW e32

Ljudi zakljucace nam temu administratori! Spustite loptu!
                            Milane, ne zuri, daj mi jos malo vremena da procunjam!

Comment

• MILAN-POZAREVAC
                              CBC Član
                              • 16.11.2008
                              • 68
                              • pozarevac

ok cekam sad zavrsavam treik i stavljam tacku na njega.
                              a onda pocinje ozbiljna potraga

Comment

• 911s [SK]
                                CBC Senator
                                • 21.11.2007
                                • 242
                                • Beograd

Originally posted by luci
                                moja greska, imas dozvolu, izvinjavam ti se, ali to ne menja stvar arogantan si i bezobrazan...
                                u pravu si nemoze auto da se napravi bez 30k evrica... najmanje..
                                I ja se tebi izvinjavam što pričam drugačiju priču od tvoje, pa na osnovu toga kažeš da sam bezobrazan i arogantan. Evo, prvi započinješ vredjanje. Da ne bi ispalo da ja ovde napadam druge i vredjam ih (a tako ćeš na kraju okrenuti priču):
                                Javi se kad kupiš neki auto i počeo da ga radiš. Do tada - pozdrav.

Comment

Working...
                                X