Imao sam ja taj motor 2.0 v4 u autokamperu ford transit travelhome 1977 god,ma mislim onaj Boris sa Bezanije sto drzi fordov otpad se krstio kada sam ga dovezao -to je bilo pre jedno 5 godina.Motor je bio u odlicnom stanju i dan danas ga vozi covek kome sam ga prodao a presao je .........,Boris ga je gledao i tvrdio je da nikad nije otvaran,e sad ko to zna
Ford Capri
Collapse
X
-
Ti v4 su nenadj...vi ! Samo nemar moze da ih pokvari . Ja sam vidjao morote '69 koji predu kako tiho rade.
I meni se cini da onaj zlatni ima v4 , zvuk mnogo podseca na boxer alfu . V6 ima drukciji zvuk , nekako cakce , ko zna kako radi bmw sestak u leru , znace o cemu govorim ....zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by VanI meni se cini da onaj zlatni ima v4 , zvuk mnogo podseca na boxer alfu . V6 ima drukciji zvuk , nekako cakce , ko zna kako radi bmw sestak u leru , znace o cemu govorim .
Pozz
Comment
-
-
Comment
-
-
Pogledaj kako RS ima izbacene rubove na prednjim krilima , pogledaj felne i branike i uporedi sa tim u dvoristu . Ne zelim da kazem da nisi u pravu , samo iznosim razloge zbog kojih sam ja sumnjicav u originalnost tog RS-a .
Jel ovakav motor ?
Mozda je dasa dosao nekako do motora pa ga ubacio u obicnog capri-ja ?
...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Ufff... Pokvarenjache stari... kako znash da nam zamastish sa nekim dobrim primerkom automobila
A sto ti na svom ne uradis ovaj fazon branika???? Ionako ga nemash??? Sad si mi dao ideju da iskasapim one moje krsheve od branika
Kachi jos neku fotku!
Comment
-
-
Ovo je masina RS 3000 , dohc 24v iz 72 . Posle kazu ljudi ford ima zastrelu mehaniku .
http://youtube.com/watch?v=jv5qVsgBY5Q& ... ed&search=...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Tandrche kao i svaki drugi smrad
Ja bih izdvojio ovu tako originalnu ciganjsku reklamu za ford caprija u ono vreme
http://youtube.com/watch?v=UBwTGdu3ZmU& ... ed&search=
Comment
-
-
Bro vece, Onaj dvorisni sigurno nema zasecene branike ali prva serija koja je videla svetlo dana uopste i nije imala branike a felene sigurno nisu original:
Najvise lici na ovaj:
A komsa mi je izmakao za minut, videcu saobracajnu dozvolua ono chega se jako dobro secam dok nije prefarban je ovaj znak:
A tabla po secanju je sa svim ovim instrumentima:
Pozdrav
Comment
-
-
Comment
-
Comment