sta imas od mk1
Ford Capri
Collapse
X
-
Pozdrav Capri-jevci. Ja sam Ivan iz Kikinde. Pre mesec dana sam kupijo od krese tog zutog Caprija mk1. Polako radim oko njega, ima da ga dovedem u perfektno stanje, naravno uz vasu pomoc. Ovako, kao prvo me zanimaju neka vaca misljenja. Sta mislite o promeni farova u okrugle, zamena haube za onu sa grbom, ili ako ne uspem da je nabavim, najverovatnije cu uzeti na predstojecem sajmu automobila neki skromni usis za gaubu, cisto da bi razbio monotoniju ravne haube. Da li da pokusavam da nabavim negde originalne okrugle farove, i gde? ili imate neko resenje od nekog drugog rasprostranjenijeg modela. Voleo bih ako bi uspeo negde da nabavim i kontrolnu tablu sa obrtomerom i satovima za temp, voltazu...
Eto, ako neko ima bilo sta od ovih delova sto sam nabrojao neka mi javi.
Kreso, papiri su stigli, sve ok. Nisam stigao ranije da javim.
Pozdrav.
Comment
-
-
Imam jos nekih sitnica koje me interesuju i koje mi trebaju. Kako se zadnji bocni prozori montiraju, da li se lepe za limariju ili se stavlja neki keder pa se sa onom aluminijumskom lajsnom prisvrsti? Posto nije bilo nikakve gume ili lepka kad sam uzeo auto.
Da li sme umesto one lajsne sto ide kroz keder na prednjem i zadnjem staklu da se ubaci ona niklovana ukrasna samolepljiva lajsna?
Pozdrav.
Comment
-
Comment