Ford Capri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 911s [SK]
    CBC Senator
    • 21.11.2007
    • 242
    • Beograd

Ja i dalje jurim merač pritiska ulja.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Sta ti bese treba ?
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• 911s [SK]
        CBC Senator
        • 21.11.2007
        • 242
        • Beograd

Ma treba mi ceo instrument sa davačem koji se šrafi u motor. U krajnjem slučaju samo davač. Može i neki natpis Capri, ali ono baš da ti ne treba.
        Uglavnom mi dosta stvari sa Mk1 pasuje.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• 911s [SK]
          CBC Senator
          • 21.11.2007
          • 242
          • Beograd

Iz Halo oglasa:

FORD Capri 2.0B (1969), sa plinskim uređajem, alufelne, koža, neugrađen. 011/254-673 063/816-5350

FORD Capri II V6, započeta restauracija, 350 EUR. 064/362-3675

Comment

• kresa capri
            CBC Veteran
            • 27.01.2008
            • 110
            • kladovo

fordovci sto ste zatajili?

Comment

• Van
              CBC Senator XXL
              • 16.02.2007
              • 1425
              • Nbgd

Mislis kaprijevci ?

Comment

• kresa capri
                CBC Veteran
                • 27.01.2008
                • 110
                • kladovo

da kaprijevci, prvenstveno ma da ni ostali fordovi nisu za podcenjivanje van sta se radi kod tebe?

Comment

• Van
                  CBC Senator XXL
                  • 16.02.2007
                  • 1425
                  • Nbgd

Trebao bih za vikend da upalim motor na kapriju posle 8 godina . Ostalo mi je da nastelujem ventile , spojim cereva i palim . Posto sam mu zamenio razvodnik i prebacio ga na elektonsko paljenje , nisam siguran da li sam lepo uzupcio razvodnik za prvo paljenje . Nego me muci druga stvar . Radilica se okrece veoma tesko . Rukom nema sanse da je okrenem , moram da polugom . Videcu da li ce mi to praviti poteskoce

Comment

• Van
                    CBC Senator XXL
                    • 16.02.2007
                    • 1425
                    • Nbgd

Posle 8 godina motor na mom kapriju je proradio . . Posle malo verglanja i zamenen akomulatora , auto je prvo odlucio da me pocastvuje bljuvanjem vatre iz karburatora , a onda je zaculo jedno duboko BAU , BAU BAU ... ( nemam montiran auspuh ) . Opa , pa tu ima zivota . Okrenem kljuc jos jednom , i motor proradi . V6 ,bez auspuha , zvuk je zao Doduse na 10 sek , post nema nisam povezao kaiseva i sipao vodu . Kako mi je ovo popravilo raspolozenje ...

Comment

• kresa capri
                      CBC Veteran
                      • 27.01.2008
                      • 110
                      • kladovo

to su dobre vesti svaka cast van, sto ti je trebalo 8 godina? jel si radio nesto na motoru?

Comment

• Van
                        CBC Senator XXL
                        • 16.02.2007
                        • 1425
                        • Nbgd

8 godina je proslo od kada sam rasklopio auto . Naravno to podrazumeva i vadjenje motora . Malo sam glacao kanale u glavi , nista posebno , samo da ugladim ostre ivice od livenja . Skinuo sam , .8 mm sa glave , i to bi trebalo prema mojim racunicama da bude kompresija 10.0 . Sve u svemu ato bi trebalo da ide malo bolje

Comment

• 911s [SK]
                          CBC Senator
                          • 21.11.2007
                          • 242
                          • Beograd

Svaka čast Vam! Nadam se da će capri uskoro biti gotov.
                          Da li znaš možda za nekog Caprija Mk2 neke šampanj boje sa RS felnama?

Comment

• Van
                            CBC Senator XXL
                            • 16.02.2007
                            • 1425
                            • Nbgd

Koja je to shampanj boja i RS felne od cega ? Mozda bi prepoznao auto sa slike .
                            Inace cuo sam se sa Acom , u vezi zelenog taunusa , koji sam dobio na poklon . Auto je u Bolecu , ja sam poceo da ga kupusam , a on je izkazao zainteresaovanos da posece neke delove karoserije . Jel treba tebi nesto sa sa taunusa ?
                            Pozdrav

Comment

• 911s [SK]
                              CBC Senator
                              • 21.11.2007
                              • 242
                              • Beograd

Ma nekakva bezveze šampanj boja, nisam stigao da slikam, a RS felne su one koje su išle uz Caprija kao doplata.
                              Ja se često čujem sa Acom, tako da ću sa njim otići do Taunusa da pogledam šta ima, uglavnom me zanima elektrika i neke sitnice.
                              Tebi koliko znam trebaju trapovi?
                              Inače, čuo sam da smo imenjaci.

Comment

• v.danijel
                                CBC Početnik
                                • 26.01.2008
                                • 7
                                • sd

pomoc fordovci !!!

zdravo svima koji vole fordove,evo nije me bilo dugo jer sklapam svoju masinu,ali sada imam problem sa autom koji vozim,procurela vodena pumpa pa me zanima ako neko zna gde mogu nabaviti semering ili celu pumpu ali iskljucivo novu,USTVARI STA SAVETUJETE?-ZAMENU SEMERINGA ILI CELE PUMPE ako je neko menjao semering dali je bilo problema i gde ga kupiti a i kojih je dimenzija,a inace motor je V6, 2000 ccm,1976 god.Taunus

Comment

Working...
                                X