Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1365
    • Čačak
    • Stralis

Re: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Nikako mi ne pada na pamet da bi te ismevao veruj mi još manje da bi te omalovažavao ali jednostavno to su priče koje kod imalo ozbiljnih ljudi vozača i prevoznika ne mogu proći : malo više od 2 dana do Moskve, 7-8 dana do Moskve otići i vratiti se (teško stići i vratiti se sa putničkim autom) osim toga postoje i neke granice izmedju država, postoje nekegranice, carine, verovatno voze neku robu koju treba istovariti, postoje subote i nedelje, na putu ima još vozila,gužvi, naseljenih mesta, ograničenja brzine itd
    Prebacuj to lovačke priče.
    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• putnik
      CBC Veteran
      • 06.03.2010
      • 112
      • leskovac

A zar to '' teranje'' vozaca da krse pravila nije bilo karakteristicno i za Slovenacke firme pa brdo vozaca ode da vozi.Znaci u pitanju je za koliko para te neko ''tera'' da krsis sva pravila, a kolko ja znam magneti su nase delo da sto vise tura okrenemo.Ajd ljudi budimo realni .....
      Ovo nevezano od prepucavanja Siere i Pro Fx-a

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1365
        • Čačak
        • Stralis

Nema prepucavanja makar što se mene tiče mnogo dobro znam šta je realno a šta je krajnje ne realno, imalo pismeniji policajac pa čak i onaj sa kursom će sabrati upisane kilometraže na taho listićima i one kolometraže koje je tahograf zabeležio i doći do rezultata recimo ako je udaljenost izmedju
        tačke A i tačke B 1000 km a na taho listićima zabeleženo da je preveženo 500km izvešće zaključak da postoji manipulacija a to je kažnjivo i za firmu, odgovorno lice i vozača. Nije mi jasno kako može da se naredi vozaču da vozi pod magnetom i ovaj to svesno prihvata. Obojicu u zatvor zbog toga.

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

hah....eto, on bi mene jos i u zatvor.
          Ti stvarno nemas mere covece

Iskreno da ti kazem posto se vec pominju policajci...zaustavljali me jedino kod nas (cudo jedno kako 1000din zavrsava poslove )
          Hvala Bogu nikad do sada mi se nije desilo da me zaustave preko.
          A iskreno, posto ne verujes tj. kazes da su lovacke price, nadji nekog iz doticne firme pa pitaj (zato sam i naglasio ime firme).

A da.....i dalje ni na jedno moje pitanje nisi dao odgovor.
          Malo si neozbiljan s'obzirom da imas toliko godina staza.
          You can run, but you can't hide.

Comment

• Siera
            Cbc Senator
            • 09.11.2009
            • 1365
            • Čačak
            • Stralis

Dobio si odgovor o cenama goriva i kursu iz prethodne nedelje. Ostale podatke kako radim neke cene mog posla ne možeš dobiti osim ako ti treba usluga prevoza.
            Kako i ostalo što si pisao jednostavno je NE TAČNO
            Cena goriva je od 15,50-26,00/rub/l u zavisnosti da li je letnje ili zimsko gorivo.
            Sto se tice rublje dobija se od 40-41 rublji za euro.Retko kad se dobije 38
            Do Rusije si za 3 dana opet (ponavljam) u zavisnosti da li ides na Ukrajinu ili Poljsku, tj. da li vozis pod magnetom ili ne.
            Sto znaci prijatelju moj da cena ide otprilike od 2400-4500e do Moskve
            Poljskoj tesko da mozes ici ispod 1700e po toj turi.
            Što se tiče zatvora ovaj put ćemo ti progledati kroz prste odbićemo na " organizam mlad a prihodi niski"

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Zaboravio si da kazes sta vozis od tereta za Rusiju.A to sto si napisao samo podebljanim slovima NE TACNO....mozes "macku o rep"

Iskreno kakvi su mi prihodi kada ne vozim...nema potrebe da brines.Ima mnogo poslova koji se obavljaju van transporta.
              A sto se tice kamiona....prosto volim taj posao.

I Siera drago mi je kada sam sa iskrenim ljudima, tj. sa onim koji govore istinu....ne znam da li razumes.

-Sto se tice goriva, reci mi naziv pumpe gde sipas gorivo.
              -I jos jednom....pitao sam te za teret....po ne znam koji put do sad.
              -Sta vozis kada se vracas nazad?
              -Reci mi kojim putem ides za Rusiju

Cinjenice Siera....a ne prazne reci i ponistavanje drugih ucesnika na forumu.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ima vas svih četiri, jednog sam banovao pa će sad i vi da se posvadjate. Ne vidim šta će ova rasprava u ovoj temi i takodje ne vidim zašto bi neko iznosio podatke o zaradi, poslovanju itd...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Siera
                  Cbc Senator
                  • 09.11.2009
                  • 1365
                  • Čačak
                  • Stralis

Ovo već ide dosta dalje od "Liste nesavesnih poslodavaca" preći ću na "druženje i razmenu mišljenja" pa ću ti tamo reći neke odgovore na pitanja

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Ok....prekidamo o ovome.

Comment

• saulin
                      CBC Veteran
                      • 25.10.2009
                      • 180
                      • srbistan

na haitiju je bilo lepo,more sunce i odmor,pa mi se javio drug koji je tuzio poslodavca za neisplacene dnevnice za voznju kamionom po inostranstvu,i dobio je spor pa taj kao gazda sto krade od vozaca dnevnice ima da mu plati velike pare ako nece ce da mu zapleni sud kamione i na kraju mora da plati,pa svaki pametan vozac nek tuzi gazde za neisplacene dnevnice po inostranstvo jer zakon je na stranu šofera,NAPRED NAŠI

Comment

• sNIp
                        CBC Član
                        • 01.01.2011
                        • 54
                        • sm

steta sto nije kod nas..

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

E moj Sauline, mnogo ce vode proteci dok nasim vozacima dodje iz ****ta u glavu.

Comment

• artur 005
                            CBC Početnik
                            • 12.05.2011
                            • 1
                            • Beograd

Novi sam na forumu. Zaradjujem hleb kao i vecina vas. Dok nisam na putu druzicu se sa vama koliko god mi vreme dozvoli. Pozdravljam sve moje kolege

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Pozdrav Arture...dobrodosao.

Comment

• nikolakelly
                                CBC Član
                                • 09.09.2010
                                • 31
                                • Beograd

Auuuu breeeee....Siera ja tebe ne mogu da shvatim nikako...10 puta si napisao kako imas 26god staza u ovom poslu,a ja ti mogu reci da nesto i nisi strucan u tom poslu(ili se samo foliras)...
                                Realnost je ono sto Sniper kaze...mnogi ne placaju ili placaju ocajno...gazde imaju ogromne zarade...da nemoju tolike zarade ne bi vozili automobile od po 50-100 000 evra vec bi vozili prosecne automobile od 2-3 000 evra...

A evo navescu par firmi u kojima sam radio i kako gazde nemaju velike zarade...
                                Cvrcak ili sadasnji CLC group...ima 90 kamiona,a mozda i vise....Posle mesec dana kada sam dosao po platu receno mi je ovako...a ti hoces platu???pa kako da dobijes platu kad radis tek mesec dana,mora da prodje bar 4-5 meseci da bi dobio neke pare i smeje mi se iz najnovijeg Mercedesa E klase koji je preko 50 000 evra...i hoces mi reci da on nema zaradu i nema para da da radnicima plate???
                                Lui Travel prevoznik i turisticka agencija..ima oko 20 gradskih autobusa i 10 turistickih...
                                Sada placa redovno ali do pre dve godine je bilo ovako...dolazi u garazu sa novim Rextonom i kaze...nema para ljudi,nije mi grad uplatio,a vozaci nemaju da kupe hleb i mleko...
                                O firmama koje voze za Deltu necu da komentarisem jer svi znamo kakvi su...agencija Tina,MM expo,tranfer..itd....
                                Svi voze nove automobile i kupuju nove kamione ili autobuse a niko nema para da plati vozace....Moze se na prste izbrojati koje firme iole vrede i u kojima se moze normalno raditi i u kojima nije bitno da gazda prvo kupi svalerki auto pa onda da da vozacu platu i troskove za put!!!

Comment

Working...
                                X