Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Na vas zahtev je napravljen i ovaj deo jer znam o čemu pričate! Naravno pazite na rečnik i iznosite samo činjenice!!!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Svrha ovog dela foruma je iznosenje cinjenica i upoznavanje sa stvarnim stavrima naravno izmedju druzenja! Na zahtev pojedinaca sam obrisao par postava jer cujem da neki prete pojedincima! Neka se slobodno napise ime osobe koja je pretila (naravno moze i na pp) pa da vidimo o cemu se radi. Naravo pojedinac koji je pretio bice banovan sa foruma!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Taj pojedinac koji zna da preti nek se javi slobodno na forum,kad je vec toliki mangup da preti nek nam se predstavi ovde.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Pošto vidim da se pojedinci boje ja ću da započnem!

Koliko znam srboeksport je na najgorem glasu! Srbi ako se ovo nesviđa šta mu ja mogu!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Znači ovako...
          Ako želite da ostavim ovu vrlo škakljivu temu, pravila će biti takva da ne dovodi nikog u dilemu. Samo onaj ko ima lično iskustvo i to lepo napiše može ostaviti poruku. Ostali mogu komentarisati ili ne ali nema paušalnog ocenjivanja ili čuo sam od druga.

Tema je škakljiva iz razloga za većinu navedenih firmi neće nikog biti da pobije stav. Ako i bude i za tog važi isto pravilo.

Nemam ništa protiv da se pomognete, organizujete, saznate gde da pazite i na šta da pazite ali to mora biti bar minimalno u skladu sa propisima ove države.

Očekujem da čujem zašto je Srboexport na najgorem glasu iz prve ruke.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Klasična priča. Većina kamiona uzeto na lizing a naplata kao i u svakom drugom poslu onako pa i nikako, sto je dovelo u situcaiju da kolegama smanji cenu km na nekih 9 centi i na sve to i ne isplati cak ni uradjen posao. Ima momaka koji po dva do tri meseca nisu dobili prebijenog dinara i naravno kada krene na turu zaduzi novac za datu turu, kao krene na put, zadrzi pare na ime ne izmirenih obavezajer drugacije nemoze da se naplati, jer boze moj u celoj prici drzava za naplatu na prvom mestu, banka na drugom i tako dalje, dok su vozaci na zadnjem mestu.Tada predpostavljeni iz doticne firme objavljuju na sajtu imena sa maticnim brojevima vozaca da je istoimeni da nekazem ukrao nego uzeo pare od firme i napustio istu i protiv njega ce pokrenuti prekrsajni postupak zbog toga, a naravno od toga nema nista jer i sam zna da je duzan novac na ime prevoza. Srbo eksport kao i druge firme koje su u problemu menjaju vozace malte ne posle svake ture jer ni sami nisu svesni u sta su usli.

To je jedan od razloga zasto sam pokrenuo ovu temu, a ne da bi prozivao pojedince koji se po meni ne ponasaju korektno prema radnicima u ovom slucaju vozacima i bacaju ljagu na njih, a u stvari je suprotno. Auto prevoznici su napravili svoje udruzenje i tamo objavljuju sve podatke ko sta i kako, dok mi mucenici nemamo nista. Kao argumenta ostavljam sledeci link da bi znali o cemu se radi.Po tome ispada da su svi vozaci blazom reci kriminalci!

Poslovno udruženje prevoznika tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju Srbije Međunarodni transport

Comment

• saulin
              CBC Veteran
              • 25.10.2009
              • 180
              • srbistan

ja se pitam kako ova nasa drzava ne pokrece nikakve postupke protiv ovakvih firmi,kako im dopusta da rade kako ne uleti inspekcija jer tako nesto je protiv zakona.nemaju pravo da od nekoga naprave lopova na nekim sajtovima i uopste,jer oni nisu sudije,da se tako nesto radi u americi ili nemackoj oni bi platili milionske stete tim vozacima sto ih oni crne na nekim listama,ali NAZALOST u tim zemljama(normalnim) drzava stoji iza svoga naroda,a kod nas stoji iza pojedinaca sto je sasvim suprotno,kako na tom sajtu smeju da obijave neko ime i da ga crne a ne postoji nikakav dokaz(to je sajt www.pumedtrans crne liste) znaci to zakon ne sme dopustiti suditi nekom bez sudije.pozdrav svim ljudima dobre volje.

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

To se i ja pitam kako...ali onda shvatim da je ovo Srbija i nista nije cudno.
                Tahograf niko ne postuje, uvek se mulja, disponenti teraju vozace da voze sto vise, plate sve manje i manje, odmora i nema, trenutno je uspeh naci firmu koja ce ti platiti ono sto za sta si radio.

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

sto ne osnujete sindikat i diktirate cenu, zajedno ste jaci..

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Upravo tako.Treba da se osnuje sindikat vozaca.Da se zna ko sta i kako radi.
                    Na sajtu http://www.pumedtrans.com se redovno stavljaju imena "Nesavesnih" vozaca.A nigde ime "Nesavesnih" firmi.I tu nas pljuju samo tako.A pri tom "kao" ne pitaju se zasto je to tako.Radis kao "slepac" mesec dana, putujes ko zna gde i kad treba da primis onu crkavicu sto si zaradio, izmisljaju se razna kojekakva s..nja (kao npr.: "Pa znas dobro da firma pare dobija tek posle 120 dana...... i sl.").
                    Ovome i te kako treba da se stane na put.I iskreno....voleo bih da ovo ne ostane samo na recima.
                    You can run, but you can't hide.

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Originally posted by ada
                      Pošto vidim da se pojedinci boje ja ću da započnem!

Koliko znam srboeksport je na najgorem glasu! Srbi ako se ovo nesviđa šta mu ja mogu!
                      S.D.M. Konvoj... firma iz Velike Mostanice.Gazdarica u samom startu trazi da joj se da depozit od 2000€ za "ne daj Boze" ako vozac slupa kamion
                      Konstantno joj fale vozaci.

Comment

• Qicha
                        CBC Početnik
                        • 01.10.2009
                        • 1
                        • Ruma

Mislim da od AVALATRANS-a nema nize...

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Ako nije tajna, sta je to bilo u pitanju pa si se toliko razocarao

Comment

• putnik
                            CBC Veteran
                            • 06.03.2010
                            • 112
                            • leskovac

I sta bi sa sindikatom vozaca,nije valjda da su svi postali gazde da ih mazes na leba.Kad god bi se nasao sa nekim od kolega kuknjava na sve strane a sad izgleda svuda ja O.K.

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

E pa vidis prijatelju, izgleda jos to nije tako zajebano kao sto se misli.Jer svi cute, pa pretopstavljam da "gazde" treba jos vise da nas jebu (da oprostite na izrazu) pa tek onda da pravimo sindikat.Na kraju krajeva, ovo je Srbija i izgleda je ovde narod navikao da ga neko jase.Ne znam sta drugo da kazem, ali ovo je i tuzno i pateticno.

Comment

Working...
                              X