Lista NESAVESNIH POSLODAVACA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banijac
    CBC Član
    • 04.06.2013
    • 12
    • Beograd
    • alfa romeo

ok razumeo sam ma cim sam naisao na ime vdc fides krv mi udarila u glavu

Comment

• konvoj
      CBC Veteran
      • 02.02.2012
      • 147
      • novi sad

Prvo druže malo se smiriš nisu oni gazde svemogući,advokata menjaj,taj te globi,jesi podneo tužbu što te gazda nije isplatio za te dve ture

Comment

• banijac
        CBC Član
        • 04.06.2013
        • 12
        • Beograd
        • alfa romeo

nisam nista ga tuzio za sad se borim da se ja izvucem da nesta ne odgovaram vezano za negovu tuzbu pa cu dalje da guram jer ja imam samo moju rec protiv njegove ali s obzirom na tezinu tuzbe mene tuzioc tereti za prevaru

Comment

• konvoj
          CBC Veteran
          • 02.02.2012
          • 147
          • novi sad

Po meni si trebao da ga tužiš,jer bi trebao i on da bude okrivljen za nešto a ne samo ti,nije isto i kad on ima neku prijavu za nešto

Comment

• Pro FX-Sniper
            CBC Senator XXL
            • 11.01.2010
            • 14410
            • Medakovic
            • Alfa-Brera

Firmu VDC Fides i Avala trans drze rodjena braca...Vlada i Aleksandar.Sa njima u šemi je i tata Srba...ako se ne varam u vezi njegovog imena.
            Mnogi su se zalili na njih.I ja sam nešto kratko vozio i dugovali su mi oko 450e.
            Iskreno, isplatili su me jer sam im skoro svaki treci dan dolazio i dosadjivao.
            Nisam siguran ali mislim da je neko pisao ovde na CBC-u da je radio u VDC Fidesu i da su mu dugovali oko 1800e.Na kraju je nekako uspeo da dobije još jednu turu da vozi za njih i tom prilikom je uzeo avans, prodao gorivo iz kamiona i takodje u Austriji preko kartice, sipao jos jednom Turcinu gorivo u kamion.
            Tu im je takodje šleper ostavio i vratio se kuci.

Što se tice VDC Fidesa, ne znam kako prolaze sa poslom ali Avala trans je u nenormalnim gubicima i cesto se mogu videti njihovi kamioni u blizini Zmajeve pumpe.

Ove dve firme su vec odavno na lošem glasu kao i Tehno Coop, što se tice poštovanja dogovora sa vozacima i naravno isplate.
            You can run, but you can't hide.

Comment

• banijac
              CBC Član
              • 04.06.2013
              • 12
              • Beograd
              • alfa romeo

da to sam i ja cuo za tog sto je ostavio u Austriji i jednog u Holandiji i jednog na Horgosu i ja u nemackoj. pa da znas da bi itrebao da tuzim smrada.

Comment

• banijac
                CBC Član
                • 04.06.2013
                • 12
                • Beograd
                • alfa romeo

kako se proverava ta njihova crnalista navodno me je stavio na crnulistu pa me bas zanima

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Vidi...tu crnu listu mogu da okace macku o rep.Ona im nista ne znaci.To cak i oni znaju.

Ne gubi vreme, nego ga odmah tuzi.Ako imas jos i neke dokaze...super.

Comment

• banijac
                    CBC Član
                    • 04.06.2013
                    • 12
                    • Beograd
                    • alfa romeo

Imam nesto dokaza,mislimimam gotovo sve sto je je potrebno kopiju cmr trake koopiju naloga.

Comment

• Pro FX-Sniper
                      CBC Senator XXL
                      • 11.01.2010
                      • 14410
                      • Medakovic
                      • Alfa-Brera

Odlicno Banijac...samo napred, neka ti je sa srecom.

I nista im ne govori...neka se iznenade kada im stigne poziv za sud.

Comment

• banijac
                        CBC Član
                        • 04.06.2013
                        • 12
                        • Beograd
                        • alfa romeo

Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                        Vidi...tu crnu listu mogu da okace macku o rep.Ona im nista ne znaci.To cak i oni znaju.

Ne gubi vreme, nego ga odmah tuzi.Ako imas jos i neke dokaze...super.
                        Hvala hvala,ma nije vise u pitanju ni novac daleko od toga da mi ne treba ali vise je u pitanju taj revolt zbog postupka i toga sto se ponasa kao idealan poslodavac i stiti ga zakon i veze a nula je od coveka.

Comment

• banijac
                          CBC Član
                          • 04.06.2013
                          • 12
                          • Beograd
                          • alfa romeo

nego kolege jedno pitanje. treba li negde vozac naravno sa iskustvom bogatim radim trenutno kod jednog ali naravno posle svega idealnog poceo kao ostali velika potrosnja.

Comment

• Siera
                            Cbc Senator
                            • 09.11.2009
                            • 1365
                            • Čačak
                            • Stralis

Imaš tamo rubriku oglasi pa prati koliko možeš da stigneš, ista ti je stvar svukuda što se tiče potrošnje, odvadi malo gas pa će potrošnja biti malo manja i jbg, za toliko može
                            Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• konvoj
                              CBC Veteran
                              • 02.02.2012
                              • 147
                              • novi sad

Ovog sam sad zvao i posvadjali smo se preko tel.neda čovek ništa da pitaš,kaže njemu je potreban vozač a ne filozof dva puta mi prekido vezu,ja treba da radim kako mi on kaže i da ćutim,kad ga pitaš šta se vozi on popizdi firma je Dip-promet,probajte nazvati pa da čujete kako odgovara na vaša pitanja
                              Novi Sad Vozač E kategorije
                              Cena: EUR
                              • Srbija
                              • Novi Sad

• Naziv radnog mesta: Vozač E kategorije
                              • Naziv kompanije: +

Dodatne informacije

Tekst oglasa
                              Potreban vozač E kategorije iz Novog Sada sa iskustvom na šleperima (domaći saobraćaj). 063/532524

Šifra oglasa: 645162

Comment

• boban67
                                CBC Član
                                • 24.02.2012
                                • 16
                                • zajecar

Dodao bih na losoj listi i firmu STEEL TRANS iz KOsica-Slovacka. puno vozaca koji su radili tamo teraju da voze pod magnet,plata kasni,ja za juli drugi deo dobio jos nisam,a i tesko cu jer sam napustio. Svako ko ode ne dobija zadnju plati tako da u proseku su svakom duzni po min 2000e. Na putu sam pa nemam mnogo vremena za pisanje ali za godinu dana u toj firmi nemam amam bas rec dobroga. Sva sto kazu lazu, a tu im pomaze jedan nas iz Backog Petrovca zove se Branaslav Slivka. LOpovi i prevaranti,sta drugo reci. MOLIM POSTOVANE KOLEGE DA SE TAMO NE PRIJAVLJUJU ZA POSAO JER SU OBRALI BOSTAN. pozdrav Boban

Comment

Working...
                                X