ok razumeo sam ma cim sam naisao na ime vdc fides krv mi udarila u glavu
Lista NESAVESNIH POSLODAVACA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Firmu VDC Fides i Avala trans drze rodjena braca...Vlada i Aleksandar.Sa njima u šemi je i tata Srba...ako se ne varam u vezi njegovog imena.
Mnogi su se zalili na njih.I ja sam nešto kratko vozio i dugovali su mi oko 450e.
Iskreno, isplatili su me jer sam im skoro svaki treci dan dolazio i dosadjivao.
Nisam siguran ali mislim da je neko pisao ovde na CBC-u da je radio u VDC Fidesu i da su mu dugovali oko 1800e.Na kraju je nekako uspeo da dobije još jednu turu da vozi za njih i tom prilikom je uzeo avans, prodao gorivo iz kamiona i takodje u Austriji preko kartice, sipao jos jednom Turcinu gorivo u kamion.
Tu im je takodje šleper ostavio i vratio se kuci.
Što se tice VDC Fidesa, ne znam kako prolaze sa poslom ali Avala trans je u nenormalnim gubicima i cesto se mogu videti njihovi kamioni u blizini Zmajeve pumpe.
Ove dve firme su vec odavno na lošem glasu kao i Tehno Coop, što se tice poštovanja dogovora sa vozacima i naravno isplate.You can run, but you can't hide.
Comment
-
-
Originally posted by Pro FX-Sniper View PostVidi...tu crnu listu mogu da okace macku o rep.Ona im nista ne znaci.To cak i oni znaju.
Ne gubi vreme, nego ga odmah tuzi.Ako imas jos i neke dokaze...super.
Comment
-
-
Ovog sam sad zvao i posvadjali smo se preko tel.neda čovek ništa da pitaš,kaže njemu je potreban vozač a ne filozof dva puta mi prekido vezu,ja treba da radim kako mi on kaže i da ćutim,kad ga pitaš šta se vozi on popizdi firma je Dip-promet,probajte nazvati pa da čujete kako odgovara na vaša pitanja
Novi Sad Vozač E kategorije
Cena: EUR
- Srbija
- Novi Sad
- Naziv radnog mesta: Vozač E kategorije
- Naziv kompanije: +
Dodatne informacije
Tekst oglasa
Potreban vozač E kategorije iz Novog Sada sa iskustvom na šleperima (domaći saobraćaj). 063/532524
Šifra oglasa: 645162
Comment
-
Dodao bih na losoj listi i firmu STEEL TRANS iz KOsica-Slovacka. puno vozaca koji su radili tamo teraju da voze pod magnet,plata kasni,ja za juli drugi deo dobio jos nisam,a i tesko cu jer sam napustio. Svako ko ode ne dobija zadnju plati tako da u proseku su svakom duzni po min 2000e. Na putu sam pa nemam mnogo vremena za pisanje ali za godinu dana u toj firmi nemam amam bas rec dobroga. Sva sto kazu lazu, a tu im pomaze jedan nas iz Backog Petrovca zove se Branaslav Slivka. LOpovi i prevaranti,sta drugo reci. MOLIM POSTOVANE KOLEGE DA SE TAMO NE PRIJAVLJUJU ZA POSAO JER SU OBRALI BOSTAN. pozdrav Boban
Comment
-
Comment