Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Anta Trans
    CBC Član
    • 22.03.2011
    • 10
    • Nis

Odg: Mesto za druzenje i razmenu misljenja

Jedino delovi sto nisu toliko skupi, uposliti ga za pocetak je najveci problem, ne poznajem toliko ljude koji se bave time, znam nekoliko prevoznika, ali nijedna ne zeli nista da kaze... znam da je situacija u zemlji veoma teska ali iz ove koze se ne moze...

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Naplata je problem, barem u domacem saobracaju. Uglavnom svi placaju na 60-90 i vise dana. Treba ti znaci par hiljada evra u startu za gorivo i odrzavanje dok ne legne prva uplata, pa jos ako kasni...

Comment

• Anta Trans
        CBC Član
        • 22.03.2011
        • 10
        • Nis

za naplatu nisam bas najbolje upucuen, jos uvek se raspitujem i cekam ne neke odgovore... za pocetak ja imam 3000e za finansiranje goriva i putarina, anravno tu ce biti jos nekih para na koje cekam, uplata neka kasni ali je problem ako ne plate ni dinar... U svrljigu ima jedna vinarija u njoj mogu voziti isplata je u roku od 24 sata od vreme pustanja racuna, samo sto je za sad 45din po km... jako malo samo pokriva gorivo...

Comment

• driverxl
          CBC Senator XXL
          • 03.06.2011
          • 560
          • Srbija
          • karuce

Iskreno,treba biti puno hrabar i krenuti u posao prevoznika narocito u danasnje vreme,koje nikada nije bilo gora za zpocinjanje toga posla.Realno,niko ti nece reci ni za ni protiv tvoje ideje tako da ce odluka ipak biti samo tvoja a najpohvanije u svemu jesu tvoja inicijativa i entuzijazam .Ako mogu malo da pomognem,mogu ti reci da je danas puno vise argumenata da NE krenes u realizaciju te ideje nego da istu realizujes zbog nekoliko sledecih razloga: 1. Intenzitet posla je skoro nikakav a i ono sto ima ,davno je vec zauzeto od strane prevoznika koji su dugo u poslu;2. Kao sto su ti vec rekli,ako i kada obavis neki prevoz tesko je isti naplatiti narocito u dogovorenom roku a to je za opstanak i dalje bitisanje najvaznije;3. Kloni se svih lakih obecanja jer danas sve vrvi od lazova i hohstaplera i nema niceg lakog narocito vise nama emocija u poslu; 4. Na kraju,uradi analizu troskova kako ti je rekao Siera,stavi sve realne troskove na papir i uporedi sa "obecanim" poslom i zaradom od istog, pa ako se tu uklapas i ostane para,bice ti lakse da se odlucis i pokusas realizaciju svoje ideje ali, ako troskovi premasuju "obecanu" i planiranu zaradu nije bas puno razumno raditi u korist svoje stete.Kmion tj.vozilo kao osnovno sredstvo za ovu delatnost "gurnuto" je u stranu jer ispada da je sve drugo na zalost, puno vaznije. Odluka je ipak samo na tebi i ja ti mogu zazeleti drugarsku srecu jer ce ti ista u bilo kom' slucaju biti vrlo potrebna.Pozdrav i srecno.

Comment

• Anta Trans
            CBC Član
            • 22.03.2011
            • 10
            • Nis

Ne verujem nikom na rec "pomoci cu ti, ubacicu te tu da radis i te stvari", gledam sam koliko mogu da uradim i ako mogu... Troskovi su uvek na prvom mestu...Hvala ti na ovom odgovoru i puno srece i tebi... Pozdrav.

Comment

• Siera
              Cbc Senator
              • 09.11.2009
              • 1365
              • Čačak
              • Stralis

http://www.youtube.com/watch?v=rpprtTgo8nM&feature=player_embedded#!

Strogoća
              Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• Anta Trans
                CBC Član
                • 22.03.2011
                • 10
                • Nis

Poslao sam upit Delti da li im je potreban kamion za prevoz robe, naravno nisam se nadao da ce me kontaktirati... Danas su me zvali i rekli su mi da ce me kontaktirati u ponedeljak da mi kazu kada i gde da odem na dogovor i ako zelim da vozim za njih, da potpisemo neki ugovor... Sta mislite o tome, placanje je do 35 dana, cene ce mi reci kada budem otisao na razgovor... Pozdravv

Comment

• Siera
                  Cbc Senator
                  • 09.11.2009
                  • 1365
                  • Čačak
                  • Stralis

Vidi šta ti nude ali koliko sam čuo to kod njih mora da bude tačno i sve na vreme. Kašnjenje i ostalo mislim da su rigorozni. Povedi računa o kamionu kakav ti je sanduk,cerada da negde ne pridje voda do robe da upropasti robu.

Comment

• Pro FX-Sniper
                    CBC Senator XXL
                    • 11.01.2010
                    • 14410
                    • Medakovic
                    • Alfa-Brera

Do pre nekog vremena se placalo od 60-70 dana.Cak i pored toga nisu davali ceo iznos.
                    Dobro gledaj sta ces da potpises.

I jos nesto....Siera kaze cerada....hmmm, kod njih koliko ja znam jedino hladnjaca igra ulogu.

I da....kamion mora biti novije proizvodnje.
                    Last edited by Pro FX-Sniper; 22.10.2011, 12:57.
                    You can run, but you can't hide.

Comment

• Milorad90
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2007
                      • 975
                      • Beograd

Koliko znam lokal se vozi za 4000 dinara i to 3 istovara. O boljim turama i ne razmisljaj, ne mozes tako lako da ih dobijes. Mislim da mora da je euro3 kamion, i naravno hladnjaca. Racunaj dozvolu za grad da moras da imas i da ces se zavlaciti po centru grada sa kamionom gde ni kombi ne moze normalno da udje.
                      Last edited by Milorad90; 22.10.2011, 20:07.

Comment

• Siera
                        Cbc Senator
                        • 09.11.2009
                        • 1365
                        • Čačak
                        • Stralis

4000rsd + 3 istovara je mala cena

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Naravno, zato voze po ceo dan, po 2-3 ture...bilo je nekada tamo lepo, pre par godina, vozaci su samo vozili, nisu istovarali, bilo para, bilo svega...

Comment

• Anta Trans
                            CBC Član
                            • 22.03.2011
                            • 10
                            • Nis

Kada su me zvali iz Beograd-a nisu mi rekli da kamion mora da bude euro 3, rekli su da je cena rangirana, po kilometrazi od 0 do 50pa od 50 do 100 i tako dalje, i da placaju do 35 dana, vise detalja i informacija za neki dan posle razgovora... Pozdrav

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Ako vozis od Surcina pa recimo do Bezanijske kose tj. od magacina do magacina...to ti je oko 5000din.
                              Ako ides do Vilinih voda onda ti je oko 11.000din.
                              Kamion mora da ti je novije proizvodnje i to je definitivno.Ne bi me cudilo da te izvacare za novac.Ja te sad ne plasim nego ti kazem ozbiljno.I mislim da mora da je hladnjaca.

Mnogo veci prevoznici su zbog njih obnovili ceo vozni park i uzeli skoro potpuno nove kamione jer su im ovi obecali silne ture.Na kraju su mnogi ispali, a novac nisu videli.
                              Zato sam ti i napisao "Pazi sta potpisujes".
                              Ipak....ovo je Srbija kez

P.S. ova cena gore ti je za sleper
                              You can run, but you can't hide.

Comment

• saulin
                                CBC Veteran
                                • 25.10.2009
                                • 180
                                • srbistan

pozdrav svima,gledam kod nas u drzavi se pojavila neka firma iz rusije MAGNIT imaju crvene nove manove i hladnjace rade ljudi na veliko vuku robu za rusiju i pustili su cenu prevoza kazu da imaju posla a nasi stoje

Comment

Working...
                                X