Jesi ti Intarder video kako Nataly trazi posao?
Hej breeee......jos bira.
More da radis bre i za dzabe ako treba....pa cak i gazdu da castis sto ti je obezbedio posao.
Znas li ti koliko ja danas u ovo vreme ljudi bez posla.Kad jos cujem neke kako se zale da im plata nije na vreme ili da im gazda uopste ne placa.....Pa sta vi ocekujete....da se gazda vozi u nekoj kanti od par hiljada evra ili da ne ide par puta godisnje na odmore.....Ima bre da se zapne i da se radi.
Vozaci da rade sta im je posao a gazda da radi ono sto treba da radi
Intrder brate, pa znas kako je, nije da se ne moze naci firma, ali ovde kod mene ti se vozi (95%) za MNE i nazad i tako uz malo para i puno matletiranja, to je zadnja varijanta koju cu prihvatiti, ali koja je uvek otvorena.
A ti?
e da nacnemo temu, ja rekoh namerno golf 2,a ja licno preferiram italijane fat lancia itd, mada sad vozim pasata.
A sto se tice kamiona doku...le su mi rasprave po forumima i kafanama sta je bolje, sta brze i td itd.
U svom stazu sam najvise vozio mercedesa, zatim i ostale (osim dafa) a najlepse me posluzio verovali ili ne iveco, mada su to uglavnom bili manji kamioni.
Tako da ja spadam u onu grupu ,,novo je novo,, i ne kunem se ni u jedan kamion, nekad su tu postojale velike razlike a danas je skoro sve isto
P.S. Kakva je firma ASTRA SB?
Comment