Znam druze,imam 2 kombija. Ovde mi je problem pretovar,imam dosta robe,a mala im je nosivost. Kombi hladnjaca sa duplim tockom bi mi radio posao,slazem se. Iveca ne bih vise kupio ni gratis da mi daju,osim novog. ne znam sta raditi,da vidim prvo te ture za Sloveniju koliko su sigurne i koliko su placene,pa mozda padne neko vozilo. Sprinter sa duplim tockom,Vario ili nesto slicno.
A ja upravo doterao Sprintera kuci....majko mila koja je ono raga. Kombi je ocuvan, 1997 godiste. 312 model.
Moj dukato koji vozim je u gorem stanju nego sprinter ali ide daleko bolje i manje trosi.
Kakva si to losa iskustva imao sa Ivecom? Vaze za veoma pouzdane i izdrzljive kombije, moguce da su bili losije ocuvani primerci?
heh,ja sam imao 312D '98 godiste,hladnjaca. Jel verujes da za 2 godine koliko je bio kod mene,osim ulja,filtera i guma nista nisam pipnuo? Samo sedi i vozi,200.000 km presao kod mene i imao toliko na satu. prodao ga momcima koji i dan danas rade sa njim i menjali su samo kompresor od termokinga i nista vise.
Prezadovoljan i opet bih ga kupio bez razmisljanja. A Iveca imam i dalje i muke mi zadaje. Elektronika katastrofalna,a delovi skupi,a prelazno godiste (2000-to) pola delova razlicito od standard Iveca. A imam i Ford Transit i on je kao Sprinter,narani svinje i ne diraj nista
Da kucnem u drvo
Sto se tice Iveca, nista cudno.To je niza klasa kamiona.
Recimo Stralis je izuzetno lep i ima fenomenalan enterijer.Ali to je sve.Kamion kao takav je nikakav.
S'tim sto i taj enterijer koji sam pomenuo se sastoji 70-80% od plastike, i vec posle nekog kratkog vremena pocinje sve da skripi.
Da ne pominjem delove i potrosnju.
Naravno, ovo o cemu pricam nije na svim kamionima marke Iveco ali na vecini sigurno jeste.
Enterijer ne smem ni da pominjem,sacuvaj me Boze. E potrosnjom sam zadovoljan,ne prelazi mi 9,5 litara ni u kom slucaju. Tovari se doooobro i ne stedi se na gasu,ali kako god da ga vozis potrosnja ne mrda.
Iveco Stralis 430 imam četiri ipo godine i predjenih 460000 km. Nije to nikakva niža klasa kamiona to je jedno sasvim uredno i sigurno vozilo za bilo koji pravac. Što se tiče održavanja za dosadašnji period nisam imao nikako značajno ulaganje sem redovnog održavanja. Nedostaci koji su postojali odradjeni su u garantnom roku turbina i RFC kompjuter. Plastike oko sedišta su nešto lošije i podložne su lomljenju ostalo je sve ok. Potrošnja varira od 23 lit prazan do 35 lit pun 38t do 40 t na zahtevnim deonicama puta recimo po E,RO,RUS tako da je to pouzdano vozilo i sigurno vozilo. Ako se povede računa o plastikama i potrošnji onda nema nikakvih problema sve je OK.
Navikli smo Siera da na svaki komentar kontriras.
Upravo ovo sto si napisao je ortodoksna glupost.
Procitaj jos jednom.
Necu vise vise nista komentarisati.
I jos nesto...procitaj gore moj post..."Naravno, ovo o cemu pricam nije na svim kamionima marke Iveco ali na vecini sigurno jeste."
Ovu materiju poznajem sasvim dobro a onu koju ne poznajem nju i ne komentarišem, par postova unazad ljudi su pričali o nekim kombijima mislim o Mercedesu i Ivecu i njihovim iskustvima oko tih vozila. Taj deo mi je ne poznat pa nisam ništa ni pisao a napisao sam o onome o čemu znam i kako jeste a ako možda nešta nisam pojasnio slobodno pitaj u vezi tog vozila pa ću pokušati još detaljnije da napišem o vozilu Iveco Stralis AS 430.
stralis je lep kamion dok je nov ali nije ni 10% blizu mercedesa mana ,ja znam ljude koji to voze sa automatskim menjacem pa su non-stop ostajali na put uvek ima menjac neki problem,a nakinđuren je plastikama u kabini a sve to vibrira,dok je mercedes san snova od kabine enterijera menjaca motora i sve sto njemu pripada,komfor u kabini nema ni jedan ko merđa.
Comment