Tvoji stralisi su E-5 jel da? Jel sipas ad-blue u njih, imao sam jedan problem sa stralisom prosle godine u Nemackoj i u servisu u Beogradu mi nesto rekose pa bih da cujem dal oni sebi samo prave poso.Naime problem je bio sto se negde od Subena upalila lammpica za adblu a rezervoar pun,medjutim kamion je na ravnom isao ok ali cim zagazim brdo do pola brda sve ok i onda odjednom izgubi snagu i jedva izadjem do vrha.Kad sam se vratio u servisu ga stavise na kompjuter i ispade da se pokvarila pumpa za adblu pa se zbog toga tako ponasao.
Kazi mi jel funkcionise navigacija tamo, mislim ko na zapadu ono da te odvede do vrata? E izvini mozda malo smaram, al ko sto reko razne price pa neznas sta je istina.
Pozdrav za vas dvojicu....evo sad sam se prikljucio.
Samo da odgovorim da navigacija radi ok.Ali naravno kao sto Siera kaze obavezno uz navigaciju bilo bi dobro imati kartu.
Pozdrav
Moji Stralisi su E3 pa nemam problema sa aditivom inače to zna kod svih da bude problem. Imao sam kolega koji su koristili neki aditiv koji je radjen bez potrebne filtracije i bilo je problema sa filterima i pumpama. Rešili su to poboljšanjem kvaliteta aditiva i uglavnom više nemaju problema. Suština je da aditiv mora biti čist i da prilikom utakanja nebude nečistoća tipa prašine prljavštinje blata itd
To je ok ali pitanje je bilo da li zbog toga kamion ne ide kako treba,jer vozio sam i Skaniju u koju gazda zbog ustede nije hteo da sipa edblu ali je normalno isla? Ne radim Sniperu vec nekoliko meseci imam nekih zdravstvenih problema,dosadjujem se ovako i smaram ljude.
U pravi si da u tom slučaju kamion ne ide kako treba ali ima i od stupanja recimo kod prve serije Stralisa E5 mogu da idu i bez aditiva oni su negde iz kraja 2006 i početak 07 Volvo 2007 nemaju problema mogu da idu, isto tako i Dafovi iz 2007.Svi Renoi imaju problem ako Ad Blu ne radi za Man-a Mercedesa i Skaniju ne znam
Pozdrav Siera vidim samo ti si tu. Gledam na ovom tvom sajtu i ti imas Crnu listu,al ovo sve neki davno prosli datumi jel to znaci da se u medjuvremenu stanje dovelo u red ili ti je dojadilo da pises jer ih toliko ima da bi u stvari samo time trebalo da se bavis.Jesi ti vido od udruzenja za Crnu listu il oni od tebe.
Tovarim za Rusiju kada krene sezona mada su neki moji kolege skoro tovarili kupus tako da dogodi se mada radije tovarim na mom kraju da ne idem 250km ali imam neke ruse koji robu kupuju isključivo oko Leskovca i kada mi zapadne onda moram da idem i na jug.
Comment