Vodeni, nije preterano skup deluje da je potpuno nov. Kad već to pratiš vidi da ne naleti negde T račva i krivina pod 90stepeni za Ebersprecher. T račva mi treba da bude odmah na izlazu gde vebasto duva. Moram da napravim da izduvava na 2 mesta. Da dopunim ako naletiš negde na
AL rezervar od Sralisa 800lit sa držačima javi odgovara i od EuroStara 201-2003
Pozz
Dobro vece Rade i naravno dobro vece svima.Ne pratim ja to nesto aktivno nego cesto trazim sebi neke sitnice po netu i kada u prolazu "natrcim"na neki deo ili nesto od opreme za kamion,ruzno je da to ne okacim ovde jer mozda to nesto nekome zaista moze zatrebati.Onaj oglas sa friziderom mi je dao ideju jer iako vreme friziderima za ovu godinu lagano prolazi, nekome moze biti vrlo korisna stvar obzirom da vecina kolega nema frizider u kabini.Naravno,ako negde natrcim na takvu T racvu i krivinu ne brini,javicu ti jer znam zasto ti treba.Pozdrav.
P.S. Ne brini,sve nasta natrcim kada uvece "setam"netom a ima veze sa kamionima,okacicu ovde a za rezervoar cu vec ovih dana pitati Vladu iz Breze jer taj na placu ima bas puno svega i svacega,najvise Iveka.Poz.
Evo jednog za pocetak.
Ma naravno,uvek se nadje neko kome u datom momentu bas takav zatreba a obavezno cu pitati Vladu, ima li on nesto ili makar da li zna ima neko takav kakav bi tebi odgovarao.Evo nesto na brzaka naravno,ne iz Srbije:
Rezervoari za gorivo ➤ 2244 ponuda ✓ Cena od 75 € ✓ Novi i polovni ✓ Pouzdani prodavci ✓ Trenutna dostupnost ✓ Širok asortiman dodatne opreme na portalu Autoline Srbija
Rezervoari za gorivo ➤ 2244 ponuda ✓ Cena od 75 € ✓ Novi i polovni ✓ Pouzdani prodavci ✓ Trenutna dostupnost ✓ Širok asortiman dodatne opreme na portalu Autoline Srbija
Pozdrav, znam za ovaj sajt i put me nikako ne nanosi u te krajeve da bi se svratio da to kupim eventualno gore negde, ostaje mi da to pogledam negde u našim krajevima. Pre negde čovek iz KG je rasturio kamion 2007god ali cena mu je bila veoma slična onoj kao u servisu da kupujem nov. Tako da sam odustao od toga.
Dobro vece svima,dobro vece Rade i licno mislim da ces garant naci takav rezervoar samo se moras nacekati ,mada se cesto desi da sasvim slucajno nabasas na trazenu stvar,bas kada se najmanje nadas.Inace,nisam bio do Breze jer sam u nekoj stisci sa vremenom i privodjenjnem nekih radova kraju pa koristim jos par dana dok traje ovo lepo vreme.Naravno,zbog mirne savesti cu sigurno ici da se raspitama a u medjuvremenu,evo ti jos jedan link,proveri jer nisam zvao i ne znam o cemu se radi.Pozdrav cujemo se.
Ok zahvaljujem se, ako stigneš pogledaj ako ne opet nije problem. To tražim odavno pa nikako da naletim a valjalo bi mi da rešim dok je lepo vreme.
Pozz Rade
Ako je tačna informacija da je u pitanju 7km znači da je u pitanju oko 350 kamiona (kamion u koloni obično zauzima oko 20m) za jednu smenu u ovim uslovima odradjuju manje od 100 kamiona (oko 11h rada) na prolaz zadnjima će trebati oko 36h-40h Ima ljudima da ubiju radno vreme i trake
Ne znam sta se to desava veceras na izlazu, ali kamiona sigurno ima puno vise jer se na Batrovcu ceka u dve kolone na izlazu i obzirom da sam poslednjih 5 godina "osedeo"na Batrovcu,ovakva guzva do sada nije bila cak i one najcrnje noci pre nesto vise od tri godine.Pokusacu da saznam sta se desava i ako dobijem neku info,kacim je.Inace na kameri sa Bajakova u pravcu nase granice,prazna je medjuzona i nema kamiona sa njihove strane u nasem smeru.Mozda je Bozina smena pa ako pride ima neka novina u propisima a imaju jos uvek (486) kompjutere,nece se ovo razcistiti do vikenda.Dodatno veselje mogu da naprave Hrvati ako iamu kontrolu ili nekog "pismenog"policajca na ulazu mada ne verujem jer ovako nesto, ne pamtim.
Informacija iz prve ruke sa Batrovaca:vozila su ipak u jednoj koloni jer je juce i danas bilo neke frke,pa neka blokiranja puta a onda je policija to rascistila i sve popakovala u jednu kolonu koja je neverovatno duga i to daleko ispred naplatne rampe.Izlazi se sporo iz Srbije jer nasa policija pregleda sve kamione zbog eventualnog krijumcarenja ljudi obzirom da su prethodnih dana nalazili krijumcarene ljude u kamionima(juce 7,prekjuce 3 itd.)to rade onim sondama koje kace na sasiju pa zato ovde ide sporo,a isto rade i Hrvati s' tim sto(kako su me inform.sa granice), oni otvaraju kamione i propustaju po desetak vozala pa ce po svojoj prilici, ova "igranka" ocigledno potrajati.Znaci jedno veliko njesra i barem kada bi ljudi znali pa da prave izlazne papire na Sid ili Palanku jer svi "odozgo" ionako ne idu na Batrovce ako bas ne mora.
Ja sam mislio da je u pitanju novi sistem evidentiranja na HR carini jel znam da ih je pre mesec dana to usporilo i da su isto bile kolone. Baš su stvarno sa tim preterali
Ma ima svega samo razuma i pameti je sve manje.Kada su kako cujem,Hrvati uvodili T-1 vidim na kamerama da je na granicnim prelazima sa Hr.danima bila prava katastrofa ali,ocigledno su se uvezbali pa su i guzve manje u zavisnosti od dana i doba dana a u ovom momentu nigde na ulazu ili izlazu u Hr.nema guzve osim na ulazu na Bajakovu.Naravno da ni to nebi znali da nije ove info iz novina jer Hr.kamera ne dopire puno ka medjuzoni pa se ne vidi skretanje ka terminalu.Oni sad' ulaze u uniju i bice nam veselja za sve pare kada pocnu kao Madjari, da nam trkeljisu trake,detaljne kontrole,rentgen ma imacemo zabavu ali i sve vece kolone i duga cekanja iz pravca Srbije.Bilo je zastoja,ma bilo je svega i svacega ali ovakve guzve zaista nije bilo.Jedini spas je bezanija sa Batrovaca na Sid i Palanku,inace nema sanse da se ovako zaradi neka para.
Comment