hvala ti sniper na stvarno korsimoj informaciji..nije mi toliko o glavu radim trenutno u dijamantu i to je posao sta da ti kazem ko je radio tu distribuciju zna i gledam nesto kad bih usao u medjunarodnu zato i pratim oglase i raspitujem se gde sta ima
Sto se tice medjunarodnog transporta, po meni je bolji od domaceg.Naravno mislim na novac
Samo sto si veoma retko kod kuce.A naravno zavisi i od toga gde upadnes, tj. kakva je firma.
Ako imas porodicu, onda ume da bude malo zeznuto.Retko koja zena hoce da tolerise tolika odsustvovanja
e moj milorade situacija je sta da ti kazem plata je 30000 redovna je dobijas od 3 do 5 sistema dnevno i teren sa oko 30 prodavnica..sistemi nisu problem sacekas i istovaris jedino sto vise cekas kasnije kreces da radis teren a samim tim kasnije i zavrsavas...roba za teren ti se utovara zbirno sto znaci kad zavrsis sisteme skidas sve to sa palete i pocinjes da radis teren s tim sto za svaku prodavnicu odvajas robu sam i sam istovaras..nije lako...sta da ti kazem kad nema bolje dobro je ovo cak sto se tice plate redovna je pa se sa tim zadovoljis..jeste da je mala za posao koji radis al jbg ne moze i jare i pare...a sve zavisi od km ja sam skoro imao teren batajnicu znaci zemun polje bataja ugrinovci i belegis i km sam presao oko 190...nikad se ne zna.ti radis li negde?
Sto se tice medjunarodnog transporta, po meni je bolji od domaceg.Naravno mislim na novac
Samo sto si veoma retko kod kuce.A naravno zavisi i od toga gde upadnes, tj. kakva je firma.
Ako imas porodicu, onda ume da bude malo zeznuto.Retko koja zena hoce da tolerise tolika odsustvovanja
Sve u svemu, sa srecom.
hvala druze...snimam i juri pratim situaciju valjda ce biti nesto..a ti radis li negde\?
sta se radi kolege kako ste ja evo sad stigao kuci danas imao dosta posla..pa dok sam parkirao ovi moji svaki ponedeljak tehnicki pa i kad zavrsis ponedeljkom ranije uvek nekako se zadrzis u firmi..pozdrav
Comment