Pa ne znam nisam spitfajer pa da lupam recke ali 5-6 Sem Sulina svi su na dva dana. Ko garantuje za nekog i taj pročita najzad pravilnik, pogleda ceo forum bar letimično (prvu stranu) i ugleda deo gde piše pravilnik, pomoć oko foruma, predlozi itd... mogu skratiti rok
Ja ne verujem da su ljudi toliko neupućeni. 99% forumu su kao jaje jajetu, svi gore imaju tih par foruma gde pročitaš šta sme a šta nervira one glavonje i kako da uradiš nešto što ne znaš kako se radi na forumu. Lepo pitaš i lepo ti se odgovori. Onda je svima fino.
Nije teško biti fin.
Za Tehno-Coop...
Pa nije staro pravilo(zarada od procenta),to se u Srbiji primenjuje u zadnjih par godina,ali to nije ispravna praksa
niti moze biti adekvatna kao nagrada vozacu,a ni vozac namora da poveruje da su mu pruzene
tacne informacije.Jedino zna za sigurno,koliko je kilometara prosao i koliko dana je na putu.Pozdrav...
P.S.-DORA odblokirajte kolege-pa praznici su,neka im to bude nagrada
Pa nema tu sad mene ili tebe il' ste drugari ili niste, nema cile mile... Znaš kako oni u filmovima, daš kauciju, založiš kuću a onaj pobegne preko granice i eto belaj
Čim pojedinci shvate da postoji gumb "dodaj temu" ili nova tema ne znam ni ja sad više i krenu tamo u pljckanje tehnocopa a a onda tehnocop promeni ime u nešto što nije reklama pa krene odpljuckuje natrag a Saulin shvati da "ali da pričam konkretno" nije nešto "bili Ivica i Marica i dodju na granični prelaz u mračnoj šumi a tamo ih zli vuk zakači šlepom po levom faru i pojede im svu hranu pa oni siroti od jeda povade naftu iz rezervoara i opiju se do besvesti. Onda dodje zli šumar i otera ih iz šume" .... Onda dodje Saulin i objasni nam da je to sto posto tačno.
Comment