Pozdrav narode, ajd posto sam duze vreme van posla i dogadjaja recite mi kakva je situacija u Srboexportu sada dal se isto primaju vozaci ko i pre il se nesto promenilo?
Pozdrav i tebi Putnice .....po nekada svratim na njihov sajt i vidim da je uvek otvoren konkurs za vozace sto regionalnog sto medjunarodnog transporta tako da mozes da pokusas u svakom slucaju nista ne gubis....koliko sam cuo od nekih kolega da su im plate sada redovne ali koliko kapiram iz tih prica nije neka extra kinta....mozda najbolje da odes do njih direktno pa se malo bolje raspitas o svemu sto te zanima ipak se tako najbolje sazna sve sto te zanima...u svakom slucaju srecno.
Pozdrav driverxl . Sad cu ja opet da visim po ceo dan na forumu . Posto nema posla
....ma lagano,bice posla,nece biti para i bice svega samo nas jednog dana nece.Meni je stalno otvorena ova stranica cak i kada nisam kraj kompa pa ispada da sam stalno ovde jer imam tako jedno 30 i kusur raznoraznih stranica stalno otvorenih.Pozdrav tebi
Hvala Intarder, ne raspitujem se za sebe ja sam okacio vozacku o klin ko bokseri rukavice.
Pitam za komsiju pa rekoh da vidim da mu nesto pomognem oko posla,znam da je tamo bilo svega i svacega pa rekoh da cujem od ljudi koji su u pokretu.
Comment