Pozdrav za sve na forumu. Dugo nisam svracao ovde, vidim neke veterane, bogami lepo. Letos smo izgleda nesto radili, je li ?
Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozdrav za Nataly
...gde si covece nema te odavno ovde kod nas...mogu da ti kazem da se radi sto se vidi i ovde na forumu sve se redje oglasavamo sto je ustvari dobro znaci da se vozi nesto...samo nam nema Snipera
ali valjda ce se i on oglasiti uskoro....
Comment
-
-
Ja kao sto sam i pricao , vozih bus u renomiranoj firmi ceo mesec i po. Lova pravo dobra, 25 000 dindzi, pa se brzo vratih na stari dobri sleper. Plata extra, svako vece kuci, vikend slobodan. Ali ima kvaka, naravno, samo na 3 meseca- do 1 novembra, pa posle opet u potragu za poslom. A ti intarder napravi li gomilicu, da se ima sta trositi zimus?
Comment
-
-
A čije su ovo cipele pred vratima
Comment
-
-
Dobar dan svima.
Drago mi je da sam opet ovde sa vama.
Iskreno, uzeleo sam vas se
Sta ima novo ovde...kako mi je Intarder, Dora i ostali?
Nisam ljudi bio sa vama zato sto mi je riknuo komp, a sad trenutno kucam sa sestrinog.Moj je i dalje u kvaru.
Sta da vam kazem, radi se non-stop.Ne prestaje se.
Ako Bog da, za koji dan cu da sredim komp pa cemo cesce da se kuckamo.
Do tad da ste mi svi zivi i zdravi.
Cuvajte mi se.
Veliki pozdrav za sve od Snipera.You can run, but you can't hide.
Comment
-
-
Comment
-
-
A brate pa to je ozbiljan posao zamisli tamo ne ofarba sa čeone strane uzdužni profil u pink nego ostane u blue pa to je problem da neplate izvodjenje radova a pretpostavljam sad je kraj sezone farbanja i to bi trebao da privodi kraju. Intarder će to konačno pregledatiRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment