DVA radnika sa vozačkom dozvolom B ili C kategorije, potrebna u autoperionici, u Beogradu. Obezbeđen stan.
063/8831-841
063/8831-841

...i to po svakom pitanju).
.Tito , ja sam pokusao da se malo nasalim ali na jedan malo satirican nacin jer te zaista razumem u kakvoj si situaciji i zao mi je sto si ti to malkice drugacije shvatio.Iako mislim da nisam kriv zbog toga, izvinjavam ti se ako sam te bilo cime u svojoj najboljoj nameri povredio.Veruj mi ili mi ne veruj ali i ja sam u potpuno jednakoj, ma identicnoj situaciji kao i ti i to po svim tvojim navedenim osnovama tj.stavovima osim mozda po jednoj a to je sto si ti si puno mladji i na neki svoj dobar ili los nacin moras da razmisljas o buducnosti, a ja obzirom da sam nesto "malo" stariji, vise-manje razmisljam kako ce mi tek za 7-8 godina biti u penziji, naravno ako to tada bude postojalo.
Uzgred, dacu sebi za pravo da kazem da nisi na pravi nacin upotrebio svoj mladalacki entuzijazam narocito godine u trazenju posla, jer ako vec trazis posao i imas kompjuter, posalji na sve znane i ne znane adrese svoj CV , potom isplaniraj da svaki dan licno obidjes sto vise firmi , pokucas im na vrata i ljubazno pitas za posao zato sto to nije sramota i time nista ne mozes da izgubis ali mozes mnogo da dobijes. Ako si sve to vec uradio pa izgubio volju, pokusaj ponovo, veruj u sebe, povrati samopouzdanje i ne odustaj ali zapamti da treba samo biti uporan narocito ako spadas u one ( kao sto si sam napisao) ne biraju posao, za takve ima posla svuda ako nema u transportu.Veruj, ali cini mi se da ti niko jos za dugo nece doci na vrata i ponuditi posao vec to moras da uradis sam, da budes uporan, uporan i samo uporan cak i onda kada umislis da od toga nema nista.Ima, uvek ima samo nemoj odustajati.Uzgred, sve sto si napisao je vec dobro poznato svima ali vajde od kukanja po internetu nema, nego se naoruzaj strpljenjem, naoruzaj se i notesom sa brojevima telefona i adresama firmi koje ovde postavljaju Sniper i Intarder i neka ti to svaki buduci radni dan ,bude licni volonterski posao sve dotle dok iza nekih vrta na koja ces licno pokucati, ne pronadjes posao za koji ces biti placen. Sve to zavisi samo od tebe a ne od nekog' drugog.Najiskrenije ti zelim da se malo potrudis i pronadjes posao ali i da potom sve nas ovde obradujes tom lepom vescu.
) ali dok budu gotovi papiri mora od necega da se zivi a i ne mogu da odem bez para tamo. Takodje, ne zelim da me u mabasadi odbiju zbog nedostatka iskustva(kao sto sam skoro cuo za par slucajeva). Zovem ja firme ovde ali... valjda ce biti nesto, radim na tome.
Comment