Ako ne veruješ meni pitaj Drivera jel tako kako sam napisao, vidim i ove vaše su počele da se učlanjavaju ali sam nešta načuo da im je Dora isposlovao kod Drivera besplatnu članarinu i jo neke stvari. Kad budem čuo šta je u pitanju javiću, ne znam samo što li se učlanjavaju ("sindikat" sve me to asocira na neko ) ne znam videćemo
.......ma kakav sindikat, poslusao sam te Siera ali tek sad' vidim nema tog sindikata koji ih ne moze zastiti od takvih razvratnika Za njih je ipak najbolja zastita , nema druge.
Intarder...imamo veliki problem, ovi iz Durexa mi malopre javili da ne mogu da postignu toliko kondoma da nastancaju...
Kazu, takve kapacitete jos nisu videli
......dobro vece i ako smem da odgovorim na pitanje koje nije upuceno meni, Siera je danas morao devojkama da odradi lekarski, da im uzme "odredjene" potvrde i legalno ih prijavi jer kod nas nema rada na crno. Bojim se samo da ne poklekne pred tim izazovom .
Sigurno se opet mangupira po gradu sa kombijem ...a devojke ovamo navalile na mene traze sada za novu godinu 13 platu i plus neke bonuse, kazu "Sniper nam je obecao".....
Pa ne znam ako ne dobiju tu 13. platu i te bonuse mogu da se brate u sindikat ali bojim se onda da će biti znaš kakvi su ti ti sindikati danas u p.m. Ne znam šta da vi kažem
..... koliko je praksa pokazala, nece se te njihove devojke zaliti sinidkatu zbog 13. plate jer su makar primile prethodnih 12 sto je kod domacih poslodavaca tj . nabedjenih "gazda" , misaona imenica.Ako se Intarder i Sniper kako se to kaze "najedu" i postanu ubuduce jednaki prevaranti i hohstapleri kao te nase tzv.gazde koji bi samo da a da ne placaju nikome nista nego da besplatno dzabe izrabljuju radnu snagu , onda i treba da im propadne firma jer su usli u red . Ni kod' babe vise nema dzabe ali cemo ih ipak mi braniti i odbraniti dzabe .
Sniper i ja postujemo prava nasih devojaka u to ne sumnjate ....ipak smo mi kompanija od renomea.
Evo malopre sam se cuo sa Sniperom kaze obezbedjena je 13. plata za nase lepotice ...staz im uplacujemo redovno, zdravstveno osigranje takodje...ako imaju jos neki zahtev samo neka daju predlog razmotricemo i to ...samo da su one nama zive i zdrave i da ima posla kao i do sada.
Comment